Storgatan 32, Strömsund

Pris

875 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storgatan 32, Strömsund (Strömsund)

Villa/Hyresfastighet i centrala Strömsund

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  182 m²
 • Tomtarea
  1 131 m²
 • Driftskostnad
  72 245 kr/år

Välkommen till detta centralt belägna hus med som idag innehåller tre lägenheter. Huset har stor potential för dig som vill hyra ut eller för dig som vill skaffa ett generationsboende. Bostadshuset erbjuder två trerumslägenheter om 75m² och en enrumslägenhet om 35m². I husets källarplan finns gemensam tvättstuga, förrådsutrymmen, pannrum och duschrum.

Idag är en lägenhet uthyrd så det finns två lediga lägenheter för dig som vill köpa och flytta in direkt. För dig som vill bara vill bedriva uthyrning av bostäder bör det inte vara några problem att hyra ut de två tomma lägenheterna omgående då det är stor efterfrågan på lediga bostäder i Strömsund. På fastigheten finns gott om parkeringsplatser och motorvärmare, på gården finns ett rymligt gårdshus som används som förråd som har en vidbyggd hundgård. Tomten är trivsamt uppväxt och här finns plats för både utemöbler och utrymme för barn med spring i benen. Tomten avgränsas mot gatan med en uppväxt häck. Fastigheten erbjuder goda intäkter vid uthyrning.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  5 st
 • Boarea
  182 m²
 • Biarea
  76 m²
 • Tomtarea
  1 131 m²
 • Beteckning
  Sälgen 8
 • Pantbrev
  290 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Lägenhet 1, våning 1: 3 rum & kök om 75m²
(Uthyrd)

HALL
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Garderob.

BADRUM
Detta badrum renoverades 2012. Här är det målad vävtapet och på golvet ligger en plastmatta. Badrummet är utrustat med: WC, handfat och dusch.

SOVRUM 1
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Två garderober.

VARDAGSRUM
Här är det ekparkettgolv och det är tapetserade väggar. Trivsamt hörnfönster.

KÖK
Köket har målade luckor och lådfronter. Ovan arbetsbänkar och diskho sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Kyl/frys (Cylinda), spis med ugn (Cylinda), fläkt (Cylinda).

SOVRUM 2
Detta sovrum är en aning större än sovrum 1. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Fem garderober.

Lägenhet 2, våning 2: 3 rum & kök om 75m²
(ej uthyrd)

HALL
Här ligger en plastmatta och det är ljusa väggar.

BADRUM
Här är det våtrumsmatta på väggar och golv. Badrummet är utrustat med: WC, badrumsskåp, handdukstork (el), handfat och dusch.

SOVRUM 1
Här ligger en plastmatta och det är målade väggar.

VARDAGSRUM
Här är det ekparkettgolv och det är målade väggar.

KÖK
Detta kök är modernare än köket i lägenhet 1. Köket har vita luckor och lådfronter. Ovan arbetsbänkar och diskho sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Kyl/frys (Cylinda), spis med ugn (Cylinda), diskmaskin (Cylinda) och fläkt (Cylinda). Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna har bröstpanel.

SOVRUM 2
Detta sovrum är en aning större än sovrum 1. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Tre garderober.

Lägenhet 3, våning 3: 1 rum & kök om 35m²
(ej uthyrd)

HALL
Hallen öppnar upp mot både kök och rum. Här ligger en plastmatta och det är målade väggar.

KÖK
Ett rymligt kök med plats för matbord. Köket har målade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Köket har vita luckor och lådfronter och är utrustat med kyl/frys (Whirlpool), spis med ugn (Beko), fläkt och skafferi. från köket kommer man åt en kallvind.

RUM
Ett stort rum med både plats för säng och soffa. Här ligger en plastmatta och det är målade väggar. Härifrån kommer man åt en klädkammare.

WC
Tillhörande lägenheten finns ett WC-rum vilket är beläget precis utanför lägenheten. Här är det målade väggar och plastmatta. Här finns handfat, WC och spegel. Duschar gör man i källaren.

MINDRE FÖRRÅD
Precis utanför lägenheten finns ett mindre förrådsutrymme tillhörande denna lägenhet.

Källare: TVÄTTSTUGA
Här är det betonggolv och målade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Det finns tvättlinor för torkning av kläder.

DUSCH
Utanför duschen finns omklädningsutrymme. Duschen har kaklade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

TORKRUM
Här är det målade väggar och betonggolv.

HALL
I hallen är det målade väggar och betonggolv. Här finns en vedspis (används ej idag). Härifrån kommer ni åt tre lägenhetsförråd samt tre mindre garderober.

GAMLA PANNRUMMET
Här är det målade väggar och betonggolv. Detta rum är helt oinrett idag förutom att här sitter fjärrvärmecentralen.

Internet

Fiber finns indraget

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 ½ plan med källare
 • Byggår
  1909
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Puts
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

Fjärrvärme
Fiber

Övrigt

Fiber finns indraget. (hyresgäster beställer själva)
I källaren finns 3 lägenhetsförråd samt 3 mindre förråd.
I fastigheten finns 3 st bostadslägenheter.
1st ,1 rum & kök om 35m²
2st, 3 rum & kök om 75m²
F.N. är en av 3 rum & kök lägenheterna uthyrda. De två andra är outhyrda. Nuvarande hyresgäster har hushållsel inkluderat. För information om hyresnivåer, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Exteriör

Tomt

Uppväxt grönskande tomt med stor gräsmatta, bärbuskar, tomten avgränsas mot vägen med en häck. På tomten finns torkställning.

Uteplats

Balkong finns på våning två, denna balkong har tidigare disponerats av den som bor på detta våningsplan.

Bilplats

5-6 p-platser. (3 med eluttag)

Övriga byggnader

Gårdsbyggnad om ca 30m² innehållande förrådsytor.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  31 500 kr
 • El
  19 931 kr
 • Vatten/avlopp
  16 316 kr
 • Försäkring
  4 498 kr

Totalt: 72 245 kr/år

Nuvarande hyresgäster har hushållsel inkluderat.
För information om hyresnivåer, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Taxering
 • Totalsumma
  401 000 kr
 • Byggnad
  313 000 kr
 • Mark
  88 000 kr
 • Värdeår
  1929
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 008 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Tomtindelning (1963-12-12) Stadsplan (1957-03-12) Stadsplan (1916-09-12)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Storgatan 32
Storgatan 32
Kök, Lgh 2 - våning 2
Kök, Lgh 2 - våning 2
Kök, Lgh 2 - våning 2
Kök, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 1, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 1, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 2, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 2, Lgh 2 - våning 2
Vardagsrum, Lgh 2 - våning 2
Vardagsrum, Lgh 2 - våning 2
Vardagsrum, Lgh 2 - våning 2
Vardagsrum, Lgh 2 - våning 2
Badrum, Lgh 2 - våning 2
Badrum, Lgh 2 - våning 2
Hall, Lgh 2 - våning 2
Hall, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 2, Lgh 2 - våning 2
Sovrum 2, Lgh 2 - våning 2
Trapphus
Trapphus
Sovrum 1, Lgh 1 - våning 1
Sovrum 1, Lgh 1 - våning 1
Sovrum 1, Lgh 1 - våning 1
Sovrum 1, Lgh 1 - våning 1
Kök, Lgh 1 - våning 1
Kök, Lgh 1 - våning 1
Sovrum 2, Lgh 1 - våning 1
Sovrum 2, Lgh 1 - våning 1
Utanför Lgh 3 - våning 3
Utanför Lgh 3 - våning 3
Trapphus
Trapphus
Trapphus
Trapphus
WC, Lgh 3 - våning 3
WC, Lgh 3 - våning 3
Rum, Lgh 3 - våning 3
Rum, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Rum, Lgh 3 - våning 3
Rum, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Kök, Lgh 3 - våning 3
Balkong, Lgh 2 - våning 2
Balkong, Lgh 2 - våning 2
Tvättstuga i källaren
Tvättstuga i källaren
Källaren
Källaren
Duschrum i källaren
Duschrum i källaren
Förrådsytor i källaren
Förrådsytor i källaren
Storgatan 32
Storgatan 32
Storgatan 32
Storgatan 32
Storgatan 32
Storgatan 32

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.