Hornsgatan 17B

Slutpris

1 750 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hornsgatan 17B (Östersund)

Välplanerad och renoverad 4:a med balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 300 kr

Välkommen till denna välplanerade och renovarade fyrarummare med gavelläge i populära Hornsberg på Frösön. Här bor ni bekvämt i lugna kvarter med närhet till det mesta.

När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en rymlig hall med två garderober och en hatthylla som erbjuder avhängningsmöjligheter. Från hallen nås alla rum i lägenheten. Köket från IKEA som renoverades 2012 bjuder på goda förvaringsmöjligheter och gott om arbetsytor för den glade kocken. Från matplatsen som rymmer ett bord för 4 personer har man vy mot Frösöberget. Vardagsrummet har fönster mot två väderstreck varav ett större fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och härifrån nås även den mysiga balkongen som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Gott om plats finns för sittmöbler och bord.

Sovrummen är rymliga och det största sovrummet är utrustat med en skjutgarderob som underlättar förvaringen. Lägenheten rymmer även ett badrum som i samband med stambytet 2012 renoverades och rymmer tvättmaskin och duschkabin. Till höger innanför ytterdörren finns också en gästtoalett.

Inom den välskötta föreningen finns bl.a. hobbyrum, cykelförråd, tvättstugor och en övernattningslägenhet. Här finns även en parkeringsplats till varje lägenhet. På den trevliga innergården finns stor gräsmatta, träd och sommartid även trädgårdsmöbler. Här finns också tvättvinda och en insynsskyddad uteplats där man kan grilla på sommaren. För småttingarna finns en lekstuga, sandlåda och gungställning. Via ett härligt promenadstråk kan du ta dig ut med vattnet hela vägen till Frösöstrand. Vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. Här bor man med naturen inpå knuten men samtidigt med bekvämligheter som restaurang, café och förskolor inom några hundra meters avstånd. På 15 minuter kan du även promenera in till Östersunds centrum och ta del av allt som det har att erbjuda.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong
Hall
Hall
Gästtoalett
Gästtoalett
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 3
Sovrum 3
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Innergård
Innergård
Innergård
Innergård
Egen parkeringsplats
Egen parkeringsplats
Välkommen till Hornsgatan 17B
Välkommen till Hornsgatan 17B
Hornsgatan 17
Hornsgatan 17
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Områdeskarta
Områdeskarta

Planlösning

Område