Sandnäsvägen 32, Dvärsätt

Eller högstbjudande

4 500 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Sandnäsvägen 32, Dvärsätt (Krokom)

Nybyggd villa av högsta klass med sjönära läge vid Sandnäset i Dvärsätt.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  182 m²
 • Tomtarea
  907 m²
 • Driftskostnad
  27 327 kr/år

Nu har vi nöjet att presentera en rymlig nybyggd villa av absolut högsta klass med fantastiskt sjönära läge och sjöutsikt vid Sandnäset i Dvärsätt. Här börjar och slutar varje dag med att ni bjuds på en härlig utsikt över Storsjön. Här är ytterst genomtänkt med stilrena och moderna färgval där det inretts med enhetliga parkettgolv i ek i båda planen. Vitmålade väggar i samtliga rum där köparen enkelt kan sätta sin egen färgprägel på inredningen. Påkostad inredning i kök med bänkskivor i marmor och höga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt mot vattnet.

Villan är välplanerad och rymmer den stora familjen med fem sovrum och allrum samt badrum i båda planen. Entréplanet med sina tre sovrum och allrum är perfekt för barnen och här är dessutom garaget med grovingång och tvättstuga i anslutning placerad. I tvättstugan sitter även bergvärmepumpen som borgar för låga driftskostnader. Badrummet är helkaklat i smakfulla färgval och inrett med ett badkar.

På övre planet välkomnas ni in i husets hjärta med köksinredning i vitt och exklusiv bänkskiva i marmor. Från kök och sällskapsutrymmen njuter både kocken och middagsgästerna av den härliga sjöutsikten som erbjuds från såväl kök som matplats och vardagsrum. Härifrån och även från ett av sovrummen nås den härliga och rymliga altanen med högt läge som är genomtänkt placerad för både vindskydd och bra solläge. Två rymliga sovrum på övre plan som båda rymmer dubbelsäng. Badrummet är helkaklat i smakfulla färgval och inrett med dusch.

Tomten är klar och gräsmatta nysådd. Plats finns för studsmatta och springande barn.

Här bjuder läget verkligen på det bästa av två världar, sjönära och barnvänligt. För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern. I anslutning till området finns även golfbana för den som vill gå en runda utan att ens behöva starta bilen.

I Dvärsätt bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Ca 17 km från Östersund och 5 km från Krokom ligger Sandnäset. Det finns bra bussförbindelser från Dvärsätt till Östersund och även bra cykelvägar.

Ett stenkast från tomten finns möjlighet till en båtplats vid en gemensam brygga.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  5 st
 • Boarea
  182 m²
 • Biarea
  28 m²
 • Tomtarea
  907 m²
 • Beteckning
  Fannbyn 1:140
 • Pantbrev
  200 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Rumsbeskrivning: ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Här välkomnas ni in i en rymlig hall med gott om utrymme för klädavhängning. Stilrent och slittåligt klinkergolv i mörkt grå nyans och vitmålade väggar. Här ligger även ett trägolv av ek. Härifrån nås husets övre plan via trappa.

ALLRUM
Vidare in i huset kommer ni in i ett centralt placerat och möblerbart allrum som med lätthet nås från entréplanets tre sovrum. Trägolv av ek och vitmålade väggar.

SOVRUM
Trägolv av ek och vitmålade väggar.

SOVRUM
Trägolv av ek och vitmålade väggar.

SOVRUM
Trägolv av ek och vitmålade väggar.

BADRUM
Entréplanets badrum har klinkergolv i mörk nyans och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, bubbelbadkar, handfatskommod (INR) med badrumsskåp ovanför. Här sitter spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA
Kan nås från både garage och allrummets hall. Klinkergolv i mörkt grå nyans och vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättbänk med skåp från Epoq i vitt, laminatbänkskiva med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här sitter även bergvärmepumpen från Nibe (1255).

GARAGE
Klinkergolv i mörk grå nyans och vitmålade väggar. Utrustat med fjärrstyrd port och lysrörsbelysning.

FÖRRÅD
Placerat innanför garaget. Klinkergolv i mörk grå nyans och vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN

KÖK
På övre planet välkomnas ni in i husets hjärta med vitt kök från Epoq med integrerade handtag. Exklusiv bänkskiva i vit marmor med nedfälld ho och ovanför sitter ett vitt kakel med hexagonmönster. Här finns även en köksö som erbjuder förvaring och arbetsyta, även den med vit marmorskiva. Vitvaror från Bosch med skåpklädd kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, inbyggd diskmaskin, 80 cm induktionshäll samt inbyggd fläkt. Ekgolv och vitmålade väggar. I taket sitter spotlights.

ALLRUM
Ljust och inbjudande vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fönstren och från dubbeldörr till altanen. Ekgolv och vitmålade väggar. Härifrån nås den stora altanen som har glasräcke mot Storsjön. Gott om plats finns för utemöbler, solstolar, grill och krukväxter.

MATPLATS
Rymlig matplats vid stora fönster som ger ett härligt ljus. Ekgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Ekgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Ekgolv och vitmålade väggar. Från detta sovrum nås altanen via altandörr.

WC/DUSCH
Klinkergolv i grå nyans och vita kaklade väggar. Wc, dusch, dubbel handfatskommod samt spegelskåp (INR).

Internet

Ansluten till fiber.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 plan
 • Byggår
  2019
 • Grund
  Betongplatta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  NIBE Bergvärmepump kopplad till golvvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Övrigt

Vattenburen golvvärme i båda planen.

Exteriör

Uteplats

Stor altan med skyddat läge som nås från allrum samt ett av sovrummen på övre plan.

Bilplats

Garage med förrådsdel i entréplanet.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  12 000 kr
 • Vatten/avlopp
  7 800 kr
 • Samfällighet
  2 000 kr
 • Renhållning
  1 527 kr
 • Försäkring
  4 000 kr

Totalt: 27 327 kr/år

Uppvärmningskostnaden är uppskattad och inkluderar även hushållsel.
Kostnaden för V/A är den kostnad säljaren betalar till Krokoms Kommuns 2019 med en schablonförbrukning på 180m3/år. Från 2020 kommer avgiften att höjas med 13 %. Kostnaden för Renhållning är beräknad utifrån Krokoms Kommuns renhållningstaxa 2018 med kärl på 190 liter & tömning var 4:e vecka. Försäkring avser kostnad för villaförsäkring.

Taxering
 • Totalsumma
  341 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  341 000 kr
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 410 kr
 • Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Fannbyn GA:10

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp (2010-04-29) Ändring Av Dp (2009-11-06) Detaljplan (2009-02-11)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten kommer besiktigas av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Vy över entrésidan
Vy över entrésidan
Välkommen till Sandnäsvägen 32
Välkommen till Sandnäsvägen 32
Altan
Altan
Vy från altanen
Vy från altanen
Vy mot baksidan
Vy mot baksidan
Kök i vitt med vitvaror från Bosch
Kök i vitt med vitvaror från Bosch
Snyggt kakel i kök
Snyggt kakel i kök
Kök med goda förvaingsmöjligheter
Kök med goda förvaingsmöjligheter
Högt i tak vilket ger en trevlig rymd
Högt i tak vilket ger en trevlig rymd
Köksö
Köksö
Kök
Kök
Köksö med goda arbetsytor
Köksö med goda arbetsytor
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Matrum
Matrum
Matrum
Matrum
Matrum och vardagsrum
Matrum och vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Höga fönster i vardagsrum
Höga fönster i vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Allrum
Allrum
Sovrum
Sovrum
Snygg trappa tar er upp till det övre planet.
Snygg trappa tar er upp till det övre planet.
Tvättstuga
Tvättstuga
Badrum med badkar i entréplan
Badrum med badkar i entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Detaljbild badrum entréplan
Allrum
Allrum
Entré/hall
Entré/hall
Garage
Garage
Glasräcke mot sjön
Glasräcke mot sjön
Vy mot framsidan och infart
Vy mot framsidan och infart
Entré och garage
Entré och garage
Gott om plats för utemöbler
Gott om plats för utemöbler
Områdesbild
Områdesbild

Planlösning

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.