Körsbärsvägen 12, Odensala

Accepterat pris

3 350 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Körsbärsvägen 12, Odensala (Östersund)

Barvänligt för både den stora & lilla familjen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  210 m²
 • Tomtarea
  676 m²
 • Driftskostnad
  36 415 kr/år

På hörntomt i lugnt barnvänligt område har vi glädjen att kunna erbjuda detta välplanerade bostadshus som har plats för både den stora och den lilla familjen. Här kan ni tillsammans med familjen laga gemensamma middagar i det moderna köket och umgås i de stora sällskapsutrymmena samt koppla av på den stor altanen mot den insynsskyddade trädgårdstomten. Mot entrésidan finns ytterligare en altan som har skjutbara glaspartier med skjutdörr till trädäcket med kvällssol.

Välkomna in i den inbyggda hallen som har dörr till det praktiska nybyggda isolerade garaget med golvvärme. I anslutning till garaget finns ett tänkbart gästrum eller tonårsrum. Bostadshuset erbjuder öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet som har glaspartier och dörr till altanen mot den insynsskyddade tomten. Centralt i sällskapsutrymmen står den värmande braskaminen. Här kan ni koppla av och bara njuta av lugnt samt umgås med både släkt och vänner. Separat matplats med dörr till den inglasade altanen mot framsidan. På entréplanet finns ett nyrenoverat badrum med hög standard. här har ni också fyra stora sovrum mot trädgårdstomten samt gott om förvaringsutrymmen i den inbyggda hallen. Övre plan har allrum för barnen och sovrum som täcker de allra flestas behov. Det ni inte vill använda till sovrum kan bli ett perfekt kontor eller walk-in-closet. Badrum med badkar som har något äldre standard. Välplanerad insynsskyddad trädgårdstomt med gott om plats för barnen att leka på. Här finns även möjligheten att odla grönsaker.
Garage med automatisk fjärrstyrd port och förrådsdel.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  7 st
 • Boarea
  210 m²
 • Biarea
  30 m²
 • Tomtarea
  676 m²
 • Beteckning
  Bondbönan 1
 • Pantbrev
  1 800 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning med värmande braskamin samt utgång till inglasad altan med soldäck mot entrésidan och stor altan mot trädgårdstomten. Nyrenoverat badrum, tre sovrum och tvättstuga. Nybyggt garage som nås via den stora hallen där det även finns ett extra sovrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot det moderna köket med braskamin som är centralt placerad i sällskaps utrymmena och sprider en härlig värme. Enhetligt klickgolv och målade väggar. Utgång till härlig altan mot den insynsskyddade välskötta trädgårdstomten med för- och eftermiddagssol. På tomten finns odlingar och en stor hundgård.

KÖK
Kök, renoverat -13, med mörka köksluckor som har utdragslådor och köksö med rostfri bänkskiva. Gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor rosfri kyl & frys, spis med häll & varmluftsugn, rostfri fläktkåpa och rostfri diskmaskin. Matdel med plats för stort matbord. Enhetligt klickgolv och målade väggar. Utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier mot det stora soldäcket som har kvällssol.

SOVRUM
Sovrum (1) har klickgolv, målade väggar, garderobsvägg och fönster mot trädgårdstomten. Sovrum (2) har klickgolv, målade väggar, två garderober och fönster mot gården. Sovrum (3) har klickgolv, målade väggar och fönster mot gården. Sovrum (4) som ligger i anslutning till garaget har klickgolv, golvvärme, målade väggar och fönster mot tomten.

BADRUM
Badrum, renoverat -16/17, som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, takdusch, tvättställ med två lådor, spegelskåp och wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har våtrumsmattta och målade väggar. Tvättmaskin från -17 och torktumlare från -14.

HALL
Hall där yttre del har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. ingång till sovrum och garaget. Inre hall har klickgolv. Bra förvaringsutrymmen.

ÖVRE PLAN
Övre plan har allrum, tre sovrum, stor klädkammare och badrum.

SOVRUM
Sovrum (5) har klickgolv, målade väggar och fönster mot gaveln. Sovrum (6) har klickgolv, målade väggar och fönster mot entrésidan. Sovrum (7) har klickgolv, målade väggar och fönster mot gaveln. '

ALLRUM
Allrum med klickgolv och målade väggar. Perfekt spel- och tv hörna.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ med två lådor, spegelskåp och vägghängd wc-stol. Badrummet har takfönster.

HALL
Hall som har klickgolv och målade väggar. Ingång till stor klädkammare och en mindre förrådsdel.

TV

Nuvarande ägare använder sig av Telia via telefonjacket.

Internet

Bredband via telefonjack.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ planshus
 • Byggår
  1973
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Betong
 • Bjälklag
  Betong
 • Fasad
  Betong/ panel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Elförbrukning
  9 932 kWh/år
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-07-16
 • Energiklass
  E
Renoveringar

2010: Tillbyggnad nytt isolerat garage med golvvärme och automatisk fjärrstyrd port. 2013: Renovering kök. 2016/17: renovering badrum entréplan.

Exteriör

Tomt

Välskött trädgårdstomt som inramas av häck.

Uteplats

Inglasad altan med skjutbara glaspartier och dörr till stort soldäck som har kvällssol och rymmer både solstolar samt launchmöbel. Stor altan mot den insynsskyddade trädgårdstomten med för- och eftermiddagssol.

Bilplats

Nybyggt garage på ca 30 m2 med betonggolv och golvvärme. Bra förrådsutrymme. Automatisk fjärrstyrd port.

Övriga byggnader

Hundgård.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 575 kr
 • El
  11 950 kr
 • Vatten/avlopp
  3 690 kr
 • Sotning
  700 kr
 • Renhållning
  1 500 kr

Totalt: 36 415 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av 5 personer i hushållet. Beräknad årsförbrukning hushållsström 9 932 kwh.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 632 000 kr
 • Byggnad
  2 026 000 kr
 • Mark
  606 000 kr
 • Värdeår
  1978
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1973-08-03)

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2019-07-19 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till barnvänliga Odensala.
Välkomna till barnvänliga Odensala.
Njut av den soldränkta altanen och trädgårdstomten.
Njut av den soldränkta altanen och trädgårdstomten.
Välkomna till Körsbärsvägen.
Välkomna till Körsbärsvägen.
Inglasad altan och soldäck.
Inglasad altan och soldäck.
Koppla av!
Koppla av!
Altan mot trädgårdstomten.
Altan mot trädgårdstomten.
Altan.
Altan.
Tänkbar hundgård eller för husdjur.
Tänkbar hundgård eller för husdjur.
Körsbärsvägen 12.
Körsbärsvägen 12.
Modernt kök med bra ytor & förvaring.
Modernt kök med bra ytor & förvaring.
Kök att trivas i.
Kök att trivas i.
Bra arbetsytor.
Bra arbetsytor.
Kök i öppen planlösning mot matplats.
Kök i öppen planlösning mot matplats.
Matplats och vardagsrum att umgås i.
Matplats och vardagsrum att umgås i.
Stor matplats.
Stor matplats.
Matplats
Matplats
Inglasad altan.
Inglasad altan.
Inglasad altan.
Inglasad altan.
Dörr mot soldäck med kvällssol.
Dörr mot soldäck med kvällssol.
Kök & matplats.
Kök & matplats.
Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning.
Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning.
Braskamin som sprider en härlig värme.
Braskamin som sprider en härlig värme.
Soffgrupp mot altanen & trädgårdstomten.
Soffgrupp mot altanen & trädgårdstomten.
Hall entréplan.
Hall entréplan.
Insynsskyddad altan med för- & eftermiddagssol.
Insynsskyddad altan med för- & eftermiddagssol.
Nyrenoverat badrum.
Nyrenoverat badrum.
Hall med golvvärme.
Hall med golvvärme.
Bra förvaring och ingång till garaget.
Bra förvaring och ingång till garaget.
Hall mot garaget.
Hall mot garaget.
Gästrum/ sovrum
Gästrum/ sovrum
Isolerat garage med golvvärme.
Isolerat garage med golvvärme.
Inre hall
Inre hall
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom.
Master bedroom.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Tvättstuga
Tvättstuga
Allrum övre plan.
Allrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum entréplan.
Sovrum entréplan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Badrum övre plan.
Badrum övre plan.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.