Stuguvägen 24 A, Centrum

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stuguvägen 24 A, Centrum (Östersund)

Ljus & modern 3:a, centralt.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 177 kr

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med gångavstånd till allt Östersunds centrum har att erbjuda. Lägenheten har en härlig rymd och i kombination med stora fönster och vita väggar så ger den dig alla möjligheter att trivas. Här finns ett toppmodernt badrum som renoverades 2018 med stilrent kakel och klinkergolv med golvvärme, vägghängd wc och duschväggar i glas. Lägenhetens ljusa och praktiska arbetskök har vita luckor, härliga arbetsytor och utrustat med alla bekvämligheter som önskas. Lägenheten har två stora och tilltalande sovrum som erbjuder bra förvaring i stora garderober. Ett stort och socialt vardagsrum som erbjuder plats för stor soffa och härligt utrymme finns för matplats vid fönstret mot innergården. Denna lägenhet måste ses och upplevas.

Här bor ni i lugnt område bara några kvarter från stadens centrum och puls. I anslutning till bostaden finns en trevlig park och en av de närmaste grannarna är Universitetet.

Fastigheten har nyligen ombildats till bostadsrätter och bostadshusen har senaste året genomgått stora renoveringar med betydande förbättringar. Stambyten har genomförts samt renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av grundmur och fasad. Renovering tvättstuga och övriga utrymmen i källaren. Byte av lägenhetsdörrar samt åtgärder för att förbättra ventilationen.

Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område