Karlsviksvägen 6E, Brunflo

Slutpris

660 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Karlsviksvägen 6E, Brunflo (Östersund)

Stilrent renoverad lägenhet i markplan - balkong med fantastiskt solläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  63 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 611 kr

Välkomna till en fantastisk lägenhet med bekväm entré i markplan och balkong med söderläge som erbjuder sol större delen av dagen. Hela lägenheten har här renoverats med stilrena och ljusa färgval de senaste åren som gör detta till en bostad att känna sig hemma och trivas i. Här bor ni granne med trevligt skogsområde och har närhet till den fina service som erbjuds i Brunflo, dessutom så ingår bredband i månadsavgiften.

Det helkaklade och ytterst påkostade badrummet har renoverats i stilrena, moderna material och färgval. Här är inrett med golvvärme som värmer gott om fötterna, bubbelbadkar för skön avkoppling och med tvättmaskin för att enkelt och smidigt kunna sköta tvättbestyren.

Köket som renoverats med vita luckor har moderna rostfria vitvaror och fullstor kyl och frys med gott om utrymme. Dessutom är köket perfekt planerat med rymlig matplats och utgång till balkongen med fantastiskt solläge.

Lägenheten är mycket praktiskt planerad och erbjuder gott om förvaring med dubbla garderober både i hall och sovrum. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp via stora fönster och gott om utrymme för större soffa och sällskapsmöbler. Sovrummet har liksom vardagsrummet ekgolv och ljusa, neutrala färger på väggarna.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med gångavstånd till både hälsocentral och centrum med flera mataffärer. Stor lekplats, grönområden och närhet till skogsområde. Förskola och skolor finns i närheten. Stor idrottsplats med badhus och hockeyhall. Busshållplats finns i området.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.