Hornsgatan 19 b, Frösön

Slutpris

1 370 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hornsgatan 19 b, Frösön (Östersund)

Rymlig 4:a med hörnläge

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  91 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 564 kr

Med ett trevligt gavelläge hittar ni denna välplanerade fyrarummare i fridfulla Hornsberg. Här bor ni bekvämt i lugna kvarter med närhet till det mesta. Lägenheten erbjuder två sovrum, två klädkammare, kaklat badrum, kök, matrum och stort vardagsrum med utgång till härlig balkong.

När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en rymlig hall som förgrenar mot de flesta av lägenhetens rum. Från hallen nås badrummet som renoverades av föreningen 2001. Badrummet går i ljusa toner och är utrustat med tvättmaskin. I lägenheten finns två väl tilltagna sovrum, ett lättarbetat kök med gott om plats på bänkskivor för den matlagningsintresserade. Vardagsrummet är mycket ljust då det har härliga fönstersättningar mot två väderstreck och här finns utgång till balkongen som vetter mot Storsjön. I vardagsrummet ligger parkettgolv i original och här finns plats för både soffa, tv-möbel och bokhyllor om så önskas. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett rymligt matrum där stort matbord får plats. Lägenheten är välhållen men har äldre ytskikt. Det finns goda förutsättningar och alla möjligheter för en köpare att göra det här till en riktigt trivsam bostad. Två klädkammare i lägenheten samt förråd i källarplanet ger goda förvaringsmöjligheter.

På den trevliga innergården finns gräsytor, grill och sommartid även trädgårdsmöbler. Föreningen Byggmästaren är en mindre bostadsrättsförening med god ekonomi. Inom föreningen brukar vårstädning anordnas och avslutas sedan med en trevlig middag under kvällen. Två förråd hör till lägenheten. Via ett härligt promenadstråk kan du ta dig ut med vattnet hela vägen till Frösöstrand. Vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. Här bor man med naturen inpå knuten men samtidigt med bekvämligheter som restaurang, café och förskolor inom några hundra meters avstånd. På tio minuter kan du även promenera in till Östersunds centrum och ta del av allt som det har att erbjuda.

Välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.