Gäddvägen 11, Frösön

Accepterat pris

2 975 000 kr

Visningar
 • 25/8
  25/8, 11:30–12:30 Öppen visning - Välkommen!
 • 28/8
  28/8, 17:00–17:45 Öppen visning - Välkommen!
Gäddvägen 11, Frösön (Östersund)

Familjevilla på lummig tomt!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  752 m²
 • Driftskostnad
  31 100 kr/år

Välkommen till en klassisk familjevilla som är mer eller mindre orörd sedan byggnadsåret. Här har ingen renoverat konstigt eller satt ”fel” prägel på huset, så för dig som gillar retro eller vill anpassa denna välplanerade villa med härligt lummig tomt har hittat helt rätt.

Bostaden känns välhållen och har en bra planlösning. På entréplanet finner ni två sovrum, rymlig klädkammare, badrum med badkar, en rymlig hall med härligt öppen planlösning mot kök och matplats. Matplatsen är belägen framför härligt fönsterparti och härifrån kommer ni åt köket som erbjuder gott om utrymme för den glada kocken. På detta våningsplan finns också ett rymligt vardagsrum och utgång till en inglasad balkong som erbjuder sjöglimt. I souterrängplan finns två trivsamma sovrum, hall med vardagsrumsdel, badrum med dusch, klädkammare och förråd/snickarrum. Från vardagsrumsdelen kommer ni ut på en stor stensatt uteplats som är vindskyddad och ligger i direkt anslutning med den lummiga och grönskande tomten.

På den grönskande tomten växter fruktträd, vackra blommor och här finns en stor plan gräsmatta där barn med spring i benen kan leka. Vid infarten finns en välväxt och insynsskyddande häck och som avgränsning mot grannarna neråt sitter ett staket. På tomten finns en separat matkällare och vid infarten finns parkeringsplatser och ett praktiskt garage.

Här bor ni i lugna kvarter med ett ypperligt läge. Det är begränsad trafik i området och det går att cykla eller gå till Vallaskolan utan att passera någon trafikerad väg. Det finns två förskolor i närheten och Vallaskolan har klasser från F-9. Till Valla centrum är det gångavstånd och där finns en välsorterad matvarubutik. Flera stadsbussar passerar Valla och den närmaste busshållplatsen ligger alldeles i närheten.

Varmt välkomna!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  130 m²
 • Biarea
  23 m²
 • Tomtarea
  752 m²
 • Beteckning
  Tumstocken 2
 • Pantbrev
  397 200 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - ENTRÉPLAN:
HALL
En välkomnande hall som öppnar sig mot fönsterpartiet vid matplatsen.
Här ligger en plastmatta och det är vävtapet på väggarna. Här finns hatthylla och härifrån går trappan ner till souterrängplanet.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum som har fönster mot infarten. Här ligger en heltäckningsmatta och väggarna har tapet.

SOVRUM 2
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Här finns fyra garderober.

KLÄDKAMMARE
Bredvid entrén ligger en praktisk och rymlig klädkammare. Här är det vävtapet och på golvet ligger en plastmatta.

BADRUM
Badrummet har vävtapet på väggarna och på golvet ligger en våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat, badkar och spegelskåp.

KÖK/MATPLATS
Kök och matplatsen avgränsas med en barbänk med överskåp. Köket har gott om skåp och lådor och bra arbetsytor på bänkskivorna. Ovanför bänkskivor och diskbänk sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys (Elektro Helios), diskmaskin (Cylinda), spis med ugn och glaskeramikhäll (Husqvarna) och fläkt (Futurum). På golvet ligger en plastmatta och väggarna kläs med tapet. Matplatsen ligger perfekt placerat framför ett stort fönsterparti som vetter mot den lummiga gården. Matplatsen avgränsas i sin tur med en spaljé mot vardagsrummet. Från matplatsen finns utgång till den inglasade balkongen. Matplatsen rymmer plats för 6-8 personer om så önskas.

VARDAGSRUM
Ett rymligt vardagsrum som har fönster mot två håll. Här är det strukturtapet och parkettgolv.

RUMSBESKRIVNING - SOUTERRÄNPLAN

HALL/VARDAGSRUMSDEL
När man kommer ner i källaren möts man av en möblerbar hall. Här ligger en plastmatta och väggarna kläs med strukturtapet. Här finns en garderob och det är utgång till härlig altan i markplan.

SOVRUM 3
Detta sovrum har heltäckningsmatta och strukturtapet.

SOVRUM 4
Detta sovrum har heltäckningsmatta och strukturtapet.

BADRUM 2
Här är det våtrumsmatta på väggar och golv. Badrummet är utrustat med: Duschplats, vägghängd WC, handfat, och spegel.

TVÄTTSTUGA
Här är det plastmatta på väggar och golv. Tvättstugan är utrustad med: Torkskåp, tvättmaskin, varmvattenberedare och tvättho.

KLÄDKAMMARE
En rymlig klädkammare med hyllförvaring. Här ligger en plastmatta och det är målad vävtapet på väggarna.

SNICKARBOD/FÖRRÅD
Detta utrymme har använts som snickarbod men passar perfekt som förråd. Här ligger en plastmatta och det är målad vävtapet. Här finns hyllor och en garderob.

TV

Egen antenn

Internet

Fiber finns ej.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-plans hus med souterrängkällare
 • Byggår
  1977
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Direktverkande el
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

2019 Målades fastigheten, vindskivor renoverades och målades om.

Exteriör

Tomt

En uppväxt och grönskande tomt som trivsamt avskärmas med en välväxt häck. På tomten finns härliga grönytor som inbjuder till lekar för barn och på tomten trivs verkligen blommor och buskar. En trappa leder er ner till tomtens nedre sida som är vackert lummig med bla äppel och körsbärsträd. Här växer vinbär, krusbär och pioner bland annat. Mot grannen neråt avskärmas det trivsamt med ett staket.

Uteplats

INGLASAD BALKONG: Med utgång från matplatsen kommer ni åt denna inglasade balkong.

UTEPLATS: Med utgång från vardagsrummet finner ni denna skyddade stensatta uteplats. Uteplatsen är rymlig och här trivs man.

Bilplats

GARAGE: Med plast för en bil.
PARKERING: Finns på infarten med plats för 1-2 bilar.

Övriga byggnader

GARAGE: Ett praktiskt garage med plats för en bil. Här finns utrymme till viss förvaring.

MATKÄLLARE: Med ingång från den lummiga gården finner ni denna matkällare. Här finns potatisbinge, hylla och frostvakt.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  22 500 kr
 • Vatten/avlopp
  3 000 kr
 • Renhållning
  1 100 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 31 100 kr/år

I uppvärningskostnaden ingår kostnad för hushålls el.

Taxering
 • Totalsumma
  2 049 000 kr
 • Byggnad
  1 399 000 kr
 • Mark
  650 000 kr
 • Värdeår
  1977
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 049 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan (1975-10-30)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Gäddvägen 11
Gäddvägen 11
Matplats
Matplats
Hall mot kök
Hall mot kök
Matkällare
Matkällare
Gäddvägen 11
Gäddvägen 11
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats/kök
Matplats/kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Mot hallen
Mot hallen
Hall
Hall
Sovrum 2
Sovrum 2
Klädkammare
Klädkammare
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Hall/Vardagsrumsdel
Hall/Vardagsrumsdel
Hall/Vardagsrumsdel
Hall/Vardagsrumsdel
Badrum - souterrängplan
Badrum - souterrängplan
Sovrum 4
Sovrum 4
Sovrum 3
Sovrum 3
Klädkammare
Klädkammare
Tvättstuga
Tvättstuga
Snickarbod/förråd
Snickarbod/förråd
Balkong
Balkong
Den uppväxta och lummiga tomten
Den uppväxta och lummiga tomten
Gäddvägen 11
Gäddvägen 11
Utsikt mot Storsjön
Utsikt mot Storsjön

Planlösning

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.