Vallsved 140

Slutpris

625 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vallsved 140 (Östersund)

Trivsamt och välskött fritidshus med avskilt läge!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  43 m²
 • Tomtarea
  1 682 m²
 • Driftskostnad
  6 506 kr/år

Välkomna till ett mysigt fritidshus med härligt stor tomt och ett avskilt läge men med närhet till Locknesjön. Beläget knappt en mil från Brunflo och ca 2,5 mil från Östersund. Till Storsjöbygdens golfbana är det ca 3 km och där finns även en trevlig restaurang.

En inglasad altan välkomnar er upp till stugan och här sitter man mer än gärna sena sommarkvällar och njuter av lugnet. Altanen är utrustad med infravärmare och plats finns för soffor och bord. Från entrén nås både storstuga och sovrum. I anslutning till sovrummet finns köket som är utrustat med kyl/frys, spis/ugn, spisfläkt, mikro och diskho. I storstugan sitter en braskamin som både värmer gott och ger en extra mysfaktor. Stugan rymmer 2-4 bäddar och i gäststugan finns ytterligare två sängplatser. Badrummet finns i en separat byggnad och är utrustat med en mulltoalett, handfat, duschkabin, tvättmaskin och en mindre varmvattenberedare. Ett gediget fritidshus med hög mysfaktor!

På tomten finns förutom stugan och badrum/gästdel också snickarbod, förråd/redskapsbod, lekstuga och en jordkällare. Tomten är vackert inramad av en häck på ena sidan. Här finns vacker stensättning, buskar, bärbuskar och träd. Plats finns även för lekställning eller studsmatta på tomten. Stugan säljs med inventarier och en del verktyg samt maskiner så det är bara att flytta in.

I Brunflo finns det mesta inom service såsom livsmedelsaffär, bensinmack, konditori och restaurang/gatukök.

Ta chansen att bli ägare till denna trevliga fastighet. Med närhet till Locknesjön och härliga strövområden är detta ett trivsamt fritidsboende med en hänförande miljö!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område