Höglekardalen 111, Bydalsfjällen

Slutpris

1 900 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalen 111, Bydalsfjällen (Åre)

Rymligt timrat fritidshus med unikt läge, granne med längdspår, Hovde fäbod & Hovdestjärnen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  140 m²
 • Tomtarea
  1 809 m²
 • Driftskostnad
  31 261 kr/år

Detta är verkligen ett tillfälle ni inte får missa med unikt läge och stor potential, beläget på stor tomt mitt i Bydalsfjällens dalgång och med den härliga utsikten över Dromfjället och den berömda Dromskåran i blickfånget. Detta gedigna och rymliga, timrade fritidshus rymmer verkligen det stora sällskapet med möjlighet för upp till 15 bäddar. Fastigheten säljs dessutom inklusive de flesta möbler så här är det bara att flytta in och direkt kunna njuta av alla de härliga aktiviteter som denna dalgång erbjuder. Ski-in, ski-out har ni här direkt till längdspåren och ut i pisterna tar ni er snabbt och enkelt med Hovdeliften som är belägen alldeles i närheten av fastigheten.

Fritidshuset är perfekt planerat med gott om utrymme för umgänge på entréplanet och fyra rymliga sovrum på det övre planet. Badrum och toaletter finner ni självklart på båda planen vilket är perfekt för de större sällskapen. Här njuter ni av den härliga värmen från den öppna spisen efter en dag i backe eller skidspår i den rymliga storstugan med utrymme för såväl stor matplats samt soffa och fåtöljer. Gott om plats även i hallen för pjäxor, skor och alla kläder.

I Bydalen, mitt i de vackra Oviksfjällen, bor ni mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för er av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike som du hyr direkt på plats. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder ni er för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens. I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Välkomna till Bydalen, en dalgång med svängrum!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område