Bydalen 834, Bydalen

Slutpris

3 000 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bydalen 834, Bydalen (Åre)

Fritidshus i en klass för sig med bra läge i Västfjället!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtarea
  1 315 m²
 • Driftskostnad
  21 394 kr/år

Vi har det stora nöjet att presentera detta gedigna fritidshus med fantastiskt läge uppe på Västfjället med ski-in/ski-out läge och med en fantastisk utsikt över Drommen och Dalsjön.

Huset ligger med ett perfekt läge på tomten och intill huset finns även ett större förråd/skotergarage. Redan när ni svänger ner på infarten till huset förstår ni att denna fastighet har det mesta att erbjuda. Med vildmarkspanel och stora timmerstockar som ramar in entrén får man ett utmärkt första intryck.

Hela huset andas snickarglädje och kvalité. Entrén välkomnar med platsbyggd hatthylla i grovt virke, två garderober och ett praktiskt klinkergolv. Hela entréplanet är utrustat med behaglig golvvärme. Vidare in i storstugan så finner ni ett trivsamt kök, matplats och vardagsrumsdel. Matplatsen rymmer ett större bord med gott om plats för vänner och bekanta som kan njuta av både mat och utsikt. Härifrån nås även den stora altanen med plats för både utemöbler och grill. En trevlig detalj är muren av sten som sitter bakom braskaminen.

Badrummet i entréplanet är inrett med stilrena och smakfulla materialval. Här finns dusch och toalett. Entréplanet rymmer även ett rymligt sovrum och en trappa som tar er upp till sovloftet som är utrustat med två bäddar.

En trappa ner nås souterrängplanet som bjuder på relaxavdelning med bastu och toalett, stor hall, två sovrum, tvättstuga och apparatrum. I relaxen finns plats för sköna sittmöbler och bord. Bastun rymmer flertalet personer och här sitter man gärna och tar igen sig efter en dag på fjället.

De flesta inventarierna ingår i köpet vilket betyder att det bara är att flytta in. Ta chansen att bli ägare till ett av Bydalsfjällens finaste fritidshus med påkostade materialval och en gedigen känsla rakt igenom!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Bydalsfjällen - En dalgång med svängrum!

Här är det verkligen genuint och gemytligt. Här finns äkta omtanke, ett personligt värdskap som gör det enkelt och trivsamt att vara gäst. Här kan ni få ett personligt möte, bara ni och fjället och ett trevligt äventyr som ger minnen för livet. I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen.

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor du mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för dig av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike som du hyr direkt på plats. Från Östersund och flygplatsen är det ca 6 mils bilfärd. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens.
I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Runt restaurangen i centrum finns allt nära till hands. Skidshop/ skiduthyrning, skipassförsäljning, reception och livsmedelsaffär, allt i samma byggnad.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Läs mer på www.bydalsfjallen.se, www.bydalen.com, www.hoglekardalen.com