Hallonvägen 55, Gräftåvallen

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hallonvägen 55, Gräftåvallen (Berg)

Timmerhus i Klevfjällsbyn!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  53 m²
 • Tomtarea
  2 008 m²
 • Driftskostnad
  21 347 kr/år

Varmt välkomna till ett fritidshus i timmer med altan som rymmer solstolarna och grillen. Tomten är 2 008 kvm och ligger med ett lugnt läge nästan längst in på Hallonvägen.

Fritidshuset är uppfört 1977 och har renoverats till viss del de senaste åren. Timmerhuset är målat i en grå/blå kulör och smälter in i omgivningen på ett fint sätt. En stor altan med tak välkomnar er fram till stugan och entrén ligger till vänster med en egen liten altan. I anslutning till entrén finns ett praktiskt förråd. Redan när du kliver in över tröskeln infinner sig den riktiga stugkänslan och hallen välkomnar med goda avhängningsmöjligheter i en hatthylla. Intill finns ett renoverat badrum med plastmatta, kommod, spegelskåp, toalett och duschhörna.

Storstugan imponerar med högre takhöjd och den öppna planlösningen gör att det känns extra ljust och luftigt. Stora fönster släpper in ljus och ger en trevlig utsikt. Braskaminen pryder sin plats och både värmer gott och ger en extra mysfaktor. Det är öppet mellan kök och storstuga och gott om plats finns för ett större matbord. Skåp och lådor rymmer förvaring och bänkskivan erbjuder goda arbetsytor för den glade kocken. Förutom detta så finns även två rymliga sovrum varav ett rymmer dubbelsäng.

På altanen finns plats för både solstolar, ved och grillen. Här sitter man på första parkett och kan njuta av lugnet och den Jämtländska fjällvärlden!

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen. Skidspåren är välskötta och det finns en 3 km slinga med elljus. I Gräftåvallen är det snösäkert så spåren brukar kunna användas redan i november. Det finns välskötta skoterleder som tar er ända upp på fjället. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil. Restaurang, affär och slalombacke finns inom promenadavstånd och är beläget på Fjällgården där det också finns tillgång till bastu/badtunna.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Välkommen till Hallonvägen 55
Välkommen till Hallonvägen 55
Vy mot framsidan med altan
Vy mot framsidan med altan
Matplats
Matplats
Storstuga
Storstuga
Plats finns för soffa och fåtöljer
Plats finns för soffa och fåtöljer
Badrum med duschhörna
Badrum med duschhörna
Badrum
Badrum
Braskaminen ger en extra mysfaktor
Braskaminen ger en extra mysfaktor
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Vy mot matplats och hall
Vy mot matplats och hall
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum

Planlösning

Område

I närheten

Gräftåvallen ligger vid vackra och snösäkra Oviksfjällen med liftar samt nedfarter för både stora och små. Här finns välpreparerade milsvida längdskidpår, skoterleder och fjäll att vandra i på sommaren. Här finns också en mycket populär badplats vid långgrunda Häggsåssjön med härlig sandstrand.

Gräftåvallen är en mycket barnvänlig skidanläggning med 3 liftar och flertalet nedfarter, från grönt till blått. Anläggningen är ett vinterparadis för barnfamiljen och med all tänkbar service endast en timmes bilfärd från Östersund. Förutom utförsåkning finns det flera andra aktiviteter t ex längdåkning, toppturer, skoter eller varför bara äta något gott i på restaurang Fjällgården. Skidanläggningen har 3 liftar och flertal gröna och blå nedfarter. Vid fjällgården finns matbutik.

Gräftåvallen ligger naturskönt på 700 m ö h vid Österfjällets trädgräns. Här kan man vandra miltals efter markerade leder eller strosa lite lätt på fjället.