Åkersjön 706, Åkersjön

Slutpris

1 500 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Åkersjön 706, Åkersjön (Krokom)

Lugnt och ogenerat drömläge i skoterparadiset Åkersjön med fiskerätt, garage, gästhus & spabad!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  66 m²
 • Tomtarea
  2 120 m²
 • Driftskostnad
  17 228 kr/år

Strandnära fritidshus med unikt läge och fiskerätt vid Åkersjöns strand. Här finner ni ett riktigt paradis året runt, där ni erbjuds fantastisk skoteråkning, sommar- och vinterfiske, längd- och utförsåkning, cykling samt möjligheten till vandring i härlig fjällmiljö. Inglasad altan och stor terrass med härlig utsikt där ni badar i bubbelpoolen och hör storöringen vaka på sjön, eller njuter vintertid av norrskenet från densamma. Dessutom erbjuds en nybyggd egen brygga med båtplats vid sjön och möjligheten att bygga båthus. På tomten finner ni även ett rymligt garage med gott om utrymme för skotrar samt stor grusplan för parkering på den egna tomten.

Välrenoverat fritidshus med nya 3-glasfönster, nybyggd inglasad altan, renoverat kök, nytt pumphus med varmvattenberedare samt luft-luft värmepump som bidrar till låga driftskostnader. Huset erbjuder en härligt öppen planlösning mellan storstuga och här njuter ni av fantastisk vy över Åkersjön och generöst ljusinsläpp via den helglasade altandörren och stora fönstren. Det renoverade köket erbjuder gott om förvaring med köksö och bekvämligheter och fördelar såsom diskmaskin och rymlig matkällare under köksgolvet för praktisk förvaring av matvaror och ädla drycker. Matplatsen erbjuder gott om utrymme för både släkt och vänner och fönster i två väderstreck. Conturakaminen som värmer gott under kyliga höstkvällar är perfekt placerad i storstugan vid matplats, sällskapsdel och kök.

I de tre sovrummen i fritidshuset samt ytterligare ett gästrum i anslutning till garaget ges här möjlighet till många bäddar och stora sällskap. Hallen har gott om utrymme för skor, klädavhängning & skoterhjälmar och det rymliga badrummet i anslutning erbjuder wc, dusch samt ett torkrum som enkelt kan användas som bastu för den som önskar.

Här låter ni bokstavligen vardagsstressen rinna av er i snösäkra skoterparadiset Åkersjön.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i hela byn. Det går skidspår från bl a Hotell Fjällgården. Fina fiskevatten nås både sommar- och vintertid med chans att få både öring och röding på kroken. Campingen erbjuder olika buffékvällar med olika inriktningar i sin egen restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns även Hotell Fjällgården och Restaurang Drivan som ligger med en fantastisk utsikt över Åkersjön. I Bakvattnet finns Evas pensionat som erbjuder underbara lunchbuffér. Med skoter når man ett flertal olika fik och restauranger inom en timme. Förutom detta så finns även t.ex skoteruthyrning, skotersafari, hundspann och downhillcykling.