Bakvattnet 967, Åkersjön/ Bakvattnet

Slutpris

1 000 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bakvattnet 967, Åkersjön/ Bakvattnet (Krokom)

Permanentstandard i fjällmiljö

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  70 m²
 • Tomtarea
  1 284 m²
 • Driftskostnad
  19 150 kr/år

Fastighet i lugnt fritidshusområde i trevliga Bakvattnet som erbjuder fantastisk skoteråkning, sommar- och vinterfiske samt möjligheten till vandring i härlig fjällmiljö. Välbyggt bostadshus med permanent standard på stor planerad tomt som har plats för både bilar och släpvagnar. Här kommer ni låta vardagsstressen rinna av er i snösäkert skoterparadis.

Bostadshuset har öppen planlösning mellan kök och storstuga med vackert trägolv, värmande braskamin och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljus i sällskapsutrymmena. Här är det bara att koppla av med en härlig brasa i lugn trivsam miljö. Välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matsalsbord som rymmer hela familjen. Altan mot sydväst som inbjuder till avkoppling under vårvintern. Tre bra sovrum där det största sovrummet har trägolv och timmerpanel på väggarna. Duschrum och stor toalett. Hall med klinker och golvvärme. Stor klädkammare för skoterkläder och utrustning.
På fastigheten finns skotergarage med förrådsdel.

Här finns milsvida välpreparerade skoterleder som går att utforska både upp mot fjället och för att hitta flera av de trevliga kaffe och matstugorna. Närhet till Storbakvattnet och Åkersjön som har gemensamt fiskekort. I åkersjön finns också lämpliga lätta slalombackar för hela familjen och hotell med restaurang/ pub.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område