Fjällbyn 338, Åkersjön

Slutpris

725 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fjällbyn 338, Åkersjön (Krokom)

Renoverad stuga för familjen i skoterparadis

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  50 m²
 • Tomtarea
  314 m²
 • Driftskostnad
  18 940 kr/år

Välkomna till snösäkra Åkersjön med många fritidsaktiviteter och avkoppling i populärt familjevänligt område. Här ligger detta renoverade fritidshus med nytt modernt kök i öppen planlösning mot storstugan med golvvärme och en värmande täljstenskamin. Här kan ni koppla av och njuta av fridfullheten efter både sommar och vinteraktiviteterna.

Vackert praktiskt kök med bardel i öppen planlösning mot storstugan som har fantastiskt ljus från stora fönsterpartier mot insynsskyddat skogsområde som inbjuder till vinterlekar med barnen. I sällskapsutrymmena kan ni njuta av lugnet med en värmande brasa medans maten tillagas i det moderna köket. Köket har vita köksluckor och lådor med dämpning, bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket har moderna vitvaror från -08. Storstugan blir en naturlig samlingspunkt med plats för både familj och vänner. Kök, storstuga, sovrum och hall har klinkergolv och golvvärme. Två sovrum med klinker, golvvärme och sex sängplatser. Badrum med duschkabin. Rymlig hall med klinker och golvvärme. Bra utrymme för vinterkläder. Skotergarage finns.

Fjällbyn är ett barnvänligt familjärt område med både skoterbana för de små och grillkåta som kan användas av de boende. Här finns milsvida välpreparerade skoterleder som går att utforska både upp mot fjället och för att hitta flera av de trevliga kaffe och matstugorna. Åkersjön har lämpliga lätta slalombackar för hela familjen.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Åkersjön är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Åkersjön erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns i hela byn. Det går skidspår från bl a Hotell Fjällgården. Fina fiskevatten nås både sommar- och vintertid med chans att få både öring och röding på kroken. Campingen erbjuder olika buffékvällar med olika inriktningar i sin egen restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns även Hotell Fjällgården och Restaurang Drivan som ligger med en fantastisk utsikt över Åkersjön. I Bakvattnet finns Evas pensionat som erbjuder underbara lunchbuffér. Med skoter når man ett flertal olika fik och restauranger inom en timme. Förutom detta så finns även t.ex skoteruthyrning, skotersafari, hundspann och downhillcykling.