Nordvalla 227, Föllinge

Slutpris

650 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nordvalla 227, Föllinge (Krokom)

Njut av lugnet vid vackra Lövsjön

  • Typ
    Fritidshus
  • Tomtarea
    2 537 m²
  • Driftskostnad
    7 700 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva ett välskött timrat fritidshus vid Lövsjön med strandnära och brygga. Här kan ni njuta av lugnet och stillheten på den stora altanen samt det fantastiska fisket i Lövsjön och andra närliggande vattendrag. Detta är ett fantastiskt fritidsboende i en härlig miljö där ni kan koppla av och njuta av era lediga dagar.

Välkommen in i detta timrade fritidshus med fantastisk storstuga med vackra detaljer där det finns ett stort matbord och gott om plats i soffgruppen. Värmande braskamin ger en härlig känsla och mysfaktor. Här vill ni samlas och bara ta det lugnt och njuta av den härliga atmosfären. Arbetskök med bra förvaring och moderna vitvaror i form av kombinerad kyl/ frys, spis och rostfri fläktkåpa. Badrum med dusch. Sovrum med utsikt mot Lövsjön och trivsamt sovloft med två sängplatser. Fantastisk altan att tillbringa mycket tid på där solen skiner under hela dagen. Vidbyggt lusthus för middagar med både familj och vänner. Här finns också en grillplats att umgås vid och badtunna som dock behöver tätas. På fastigheten finns också trevlig gäststuga, förrådsbyggnad med snickarbod, mulltoa och skotergarage.

Här får ni lugn och ro på enskild väg som ni delar med andra fritidsboende. Här har ni ingen granne in på knuten. Tillgång till vattnet och härliga Lövsjön. Till Föllinge med bra service är det ca 1,5 mil.

Välkomna att boka in er för en visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område