Harrvägen 12, Gräftåvallen

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Harrvägen 12, Gräftåvallen (Berg)

Trevligt fritidshus i Gräftåvallen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtarea
  481 m²
 • Driftskostnad
  16 025 kr/år

I barnvänliga Gräftåvallen hittar ni detta mysiga fritidshus med plats för 10 bäddar fördelade på tre sovrum.

Det är öppen planlösning mellan storstuga och kök vilket skapar en härlig rymd och kaminen ger en skön värme och gör så att den riktiga stugkänslan infinner sig! På framsidan av stugan finns möjlighet att anlägga altan och på baksidan finns ett förråd/skidbod. Duschrum, toalett och bastu är renoverat de senaste åren och håller hög standard. All el är också omdragen senaste två åren.

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Under hösten finns det möjligheter för svampplockning och småviltsjakt. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur eller varför inte ta ett åk i backen. Skidspåren är välskötta och det finns en 3 km slinga med elljus. I Gräftåvallen är det snösäkert så spåren brukar kunna användas redan i november. Det finns välskötta skoterleder i området. Restaurang och affär är beläget på Fjällgården där det också finns tillgång till bastu/badtunna. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil.

Varmt välkomna!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Gräftåvallen ligger vid vackra och snösäkra Oviksfjällen med liftar samt nedfarter för både stora och små. Här finns välpreparerade milsvida längdskidpår, skoterleder och fjäll att vandra i på sommaren. Här finns också en mycket populär badplats vid långgrunda Häggsåssjön med härlig sandstrand.

Gräftåvallen är en mycket barnvänlig skidanläggning med 3 liftar och flertalet nedfarter, från grönt till blått. Anläggningen är ett vinterparadis för barnfamiljen och med all tänkbar service endast en timmes bilfärd från Östersund. Förutom utförsåkning finns det flera andra aktiviteter t ex längdåkning, toppturer, skoter eller varför bara äta något gott i på restaurang Fjällgården. Skidanläggningen har 3 liftar och flertal gröna och blå nedfarter. Vid fjällgården finns matbutik.

Gräftåvallen ligger naturskönt på 700 m ö h vid Österfjällets trädgräns. Här kan man vandra miltals efter markerade leder eller strosa lite lätt på fjället.

Vägbeskrivning

Från Östersund kör mot Frösön och sen vidare över Vallsundsbron. Efter bron tar ni höger. Följ den vägen ända tills ni ser Sandsundsbron på höger sida. Kör över Sandsundsbron och följ vägen tills ni kommer till Gräftåvallen. Avståndet Östersund-Gräftåvallen är ca 7 mil. När ni kommer fram till Gräftåvallen fortsätter ni vägen rakt fram, ta INTE av mot servering, lift. Fortsätt tills ni kommer fram till Tväråvägen, där svänger ni höger. Kör 700 m och sväng höger in på Harrvägen. Fortsätt tills ni ser en brun stuga på höger sida av vägen.