Tavnäs 181, Fjällsta

Slutpris

650 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tavnäs 181, Fjällsta (Bräcke)

Bostadshus som andas 30-tal med bevarad karaktär och omsorgsfull renovering.

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  93 m²
 • Tomtarea
  1 278 m²
 • Driftskostnad
  15 065 kr/år

Välkomna till Tavnäs som är grannby till Fjällsta och som erbjuder vacker lantlig miljö med gångavstånd till trevlig insjö med fiskemöjligheter. I Tavnäs ligger denna fantastiska 30-talsvilla som varsamt renoverats på ett mycket smakfullt sätt för att bevara husets karaktär och stil från det glada 30-talet. Frtidshus med potential för året runt boende. Mycket av husets känsla kan bara beskrivas genom era egna sinnen och upplevelser så se till att boka in ett besök i denna vackra byggnad.

Entréplanet har genomgått en genomgående varsam renovering där detaljer och färgsättning blivit noga utvald för att passa huset stil. Här finns tidsenliga enhetliga vackra målade trägolv i kök, matsalsrum och vardagsrum med allmänt nya ytskikt, högt i tak och stora höga fönster för bästa ljusinsläpp. Köket har nya moderna ljusa luckor och vitrinskåp kombinerat med gamla originaldetaljer som ger en lantlig härlig känsla. Gott om förvaringsutrymmen och en nyinstallerad braskamin som sprider en härlig värme i kök och matsalsrum. Kök och matsalsrum har en öppen planlösning för att utnyttja utrymmena på bästa sätt och skapa en trivsam atmosfär. Vardagsrummet med dess vackra detaljer skapar ett lugn och kommer att ger en många trevliga stunder med både släkt och vänner. Från vardagsrummet kan ni gå ut till husets veranda och njuta av sommarsolen. Den välkomnande hallen som nås via dubbeldörrar har stora utrymmen och dörr till toalett med ny separett och ett tillbyggt duschrum med duschkabin från -15. Övre plan har två rymliga sovrum med vackra ytskikt och tidsenliga detaljer samt höga fönster för bra ljusinsläpp. En kamin finns i ett av sovrummen och bidrar till värme och trivsel.

Den välplanerade trädgården inbjuder till njutning och här kommer lugnet sprida sig i både kropp och själ. Koppla av i det trevliga lusthuset med stora fönsterpartier eller använd den fristående uteplatsen med trädäck när tillfället känns rätt. Utnyttja också den inredda delen av källaren för era egna önskemål. Här i byn umgås man gärna barn som vuxna. Allmänning finns för liten båt. Närhet till Fjällsta och Gällö med allmän service ligger ca en mil bort.

Välkomna till denna idyll och huset som andas tidsenlig känsla och karaktär från 30-talet men med en modern touch.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område