Skogsstigen 15, Strömsund

Accepterat pris

795 000 kr

Visningar
 • 24/8
  24/8, 13:00–13:45 Öppen visning - Välkommen!
Skogsstigen 15, Strömsund (Strömsund)

Bergvärme och stort dubbelgarage!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtarea
  1 074 m²
 • Driftskostnad
  31 186 kr/år

Välkommen till en charmig villa i omtyckt villaområde i centrala Strömsund. Här erbjuds ni ett trivsamt och praktiskt hus med 4 sovrum, stort dubbelgarage och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Huset är om 1 1/2-plan med källare och har härliga umgängesytor i vardagsrum/kök och på altanen med tak. Husets trivsamma och praktiska planlösning erbjuder 4 sovrum och här finns mycket goda förvaringsutrymmen. I huset finns badrum med dusch, tvättstuga med dusch och infraröd bastu. Huset har ett härligt stort dubbelgarage med förrådsytor och plats för arbetsbänkar om så önskas. I källaren finns matkällare, pannrum, förråd och snickarrum. Men en härlig utemiljö där ni erbjuds en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. På tomten finns ett mindre förråd och en hundgård. Huset ligger med bekväm närhet till centrum, skola, fritids och förskola.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  108 m²
 • Biarea
  76 m²
 • Tomtarea
  1 074 m²
 • Beteckning
  Björnen 6
 • Pantbrev
  164 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - ENTRÉPLAN: HALL
En välkomnande hall med laminatgolv, tapetserade väggar och hatthylla. Härifrån går trappan till källaren och upp till övre plan. Golvvärme.

BADRUM
Detta badrum har plastmatta på golv och väggar. Här finns duschplats, WC, handfat med underskåp och två spegelskåp. Detta badrum renoverades 2000. Golvvärme.

SOVRUM 1
Detta sovrum har fönster mot två väderstreck. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns totalt sex garderober. Golvvärme.

SOVRUM 2
Här ligger ett laminatgolv och det ärr tapetserade väggar. Fem garderober.
Golvvärme.

KÖK
Ett rymligt kök med plats för matbord. Här finns utgång till altanen. Köket har folierade björkluckor och lådfronter. Köket har gott om utrymme till förvaring och bra arbetsyta på köksbänkarna. Ovanför arbetsbänkarna sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Spis med ugn (Elektro Helios), fullstor kyl (Samsung, 2016), kombinerad kyl/frys (Husqvarna) och diskmaskin (Whirlpool, 2018). Köket har fiskbensparkett, bröstpanel och tapet.

VARDAGSRUM
I delvis öppen planlösning från köket kommer ni åt vardagsrummet. Här ligger ett laminatgolv och det är tapetserade väggar.

RUMSBESKRIVNING - ÖVRE PLAN

HALL
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Hallen förgrenar mot våningsplanets två sovrum och det finn utgång till två förvaringsutrymmen på vinden.

SOVRUM 3
Här ligger ett laminatgolv och det är två tapetserade väggar, en är panelad. Här finns två garderober.

SOVRUM 4
Här ligger ett laminatgolv och det är tapetserade väggar. Två garderober.

RUMSBESKRIVNING - KÄLLAREN

HALL
När ni kommer ner i källaren möts ni av en hall med betonggolv och målade väggar. Här finns ett element med inbyggd fläkt.

MATKÄLLARE
Här finns hyllförvaring. Betonggolv och målade väggar.

PANNRUM
Här ligger ett klinkergolv och två väggar är kaklade, de två andra väggarna är i betong. Här finns bergvärmepumpen (2003), golvbrunn samt en äldre vedpanna (ej använd efter 2003).

FÖRRÅD/SNICKARRUM
Här är det betonggolv och betongväggar. Hyllor och arbetsbänk.

BASTU/DUSCH/TVÄTTSTUGA
Här ligger ett trallgolv på betonggolvet och det är målade väggar. Här finns duschkabin, bastu (Infraröd) och tvättmaskin (Bosch). Utrymmet renoverades 2013.

GAMLA GARAGET
Detta rum har tidigare varit garage men används idag som förråd. Här är det betonggolv och betongväggar. Här finns matkällarskåp (Adam) och dörr till gården. Via lucka i väggen kommer mat åt ett praktiskt förvaringsutrymme som är beläget under altanen.

Internet

Fiber finns

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1956
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  16 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-07-23
 • Prestanda
  42 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B
Renoveringar

Dubbelgarage uppför 2004
Bergvärme 2003
Bastu/tvättstuga renoverat 2013
Ommålat 2015
Fiber 2017
Badrum entréplan 2000

Övrigt

Huset är ett Mockfjärdshus.

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt med träd, buskar, hundgård, tvättvinda och häck. Grusade kör och gångytor.

Uteplats

ALTAN: Med utgång från köket kommer ni åt en altan med tak. Från denna altan finns trappa ner på gården

Bilplats

P-PLATSER: Det finns gott om utrymme till parkering på gården.
DUBBELGARAGE: Garaget har två portas och här ryms åtminstone 2 bilar.

Övriga byggnader

Förrådsbod om ca 10m²
Dubbelgaraget om ca 62m². Garaget har vattenburen golvvärme (via kulvert), golvbrunn och sidodörr. Den ena garageporten har elmotor.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  19 000 kr
 • Vatten/avlopp
  6 091 kr
 • Renhållning
  1 595 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 31 186 kr/år

I uppvärmningskostnaden ingår hushålls el

Taxering
 • Totalsumma
  427 000 kr
 • Byggnad
  339 000 kr
 • Mark
  88 000 kr
 • Värdeår
  1956
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 202 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Tomtindelning (1956-06-28) Stadsplan (1939-07-21)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Skogsstigen 15
Skogsstigen 15
Infart och garage
Infart och garage
Kök
Kök
Altan
Altan
Den grönskande tomten
Den grönskande tomten
Garage
Garage
Hall övre plan
Hall övre plan
Entré
Entré
Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Bastu/dusch/tvättstuga
Bastu/dusch/tvättstuga
Skogsstigen 15
Skogsstigen 15
Skogsstigen 15
Skogsstigen 15

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.