Allégatan 16B, Odenslund

Slutpris

1 700 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Allégatan 16B, Odenslund (Östersund)

Storslagen utsikt med inglasad balkong mot sydväst

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  77 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 890 kr

Välkommen till populära Odenslund och kvarteret Gullvivan! I lummigt och lugnt område ligger denna lägenhet som är ljus och trevlig med högt och fint läge. Inglasad balkong i sydväst där solens strålar lyser fint, inglasningen ger en förlängd säsong och möjlighet att inreda och gör detta till en favorit plats. Lägenheten har renoverats under senare år med b.la. nya ytskikt och nyare kök. Badrummet är stort och rymligt och har ett trivsamt bubbelbadkar, kakel och klinker i standardutförande samt tvättmaskin.

I lägenheten finns praktisk förvaring i såväl klädkammare som helvägg med skjutdörrar. Lägenhetsförrådet ligger tillgängligt endast en halv trapp upp i trapphuset.

I månadsavgiften ingår såväl hushållsel som bredband. Föreningen har även omtyckta gemensamhetsutrymmen som bakstuga, övernattningsrum, festlokal och ett fint lusthus på gården. Med andra ord är detta en riktig pärla med hög trivselfaktor.

Välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.