Risslersgatan 21B, Frösön - Hornsberg

Slutpris

690 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 21B, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Välplanerad etta i stabil förening med låg avgift, sovalkov och riktigt kök!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  35 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  1 887 kr

Välkomna till en mycket välplanerad etta där den fasta kostnaden för elen ingår i månadsavgiften. Lägenheten finner ni med mycket lugnt läge på Frösöns framsida. Här bor ni i populär och trivsam bostadsrättsförening med bekvämt gångavstånd in till centrala Östersund. Bra bussförbindelser och mataffär i närheten. Friluftsområdet runt Frösöberget är lättillgängligt och vintertid nås skidåkningen i Gustavsbergsbacken en kort promenad bort. Detta är verkligen en perfekt bostad för studenten, den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet.

För sin storlek är denna lägenhet perfekt planerad. Här finner ni ett riktigt kök med goda matlagningsmöjligheter och gott om plats för matbord. Allrummet har separat sovalkov och inbyggda garderober för praktisk förvaring och ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier mot den lugna innergården.

Rymligt badrum utrustat med dusch som renoverats av föreningen i samband med stambyte.

BRF Fritzhem är en stabil förening med välrenoverade fastigheter där bland mycket annat kan nämnas att fönsterbyte, stambyte, elsanering och takbyte utförts. Till lägenheten följer förråd och matkällare i källaren och dessutom har föreningen både övernattningsrum, bastu, möteslokal och två renoverade tvättstugor för medlemmarna att nyttja.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område