Stamvägen 52, Torvalla

Slutpris

990 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stamvägen 52, Torvalla (Östersund)

Renoverat radhus i barnvänligt område

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  102 m²
 • Månadsavgift
  6 834 kr

Välkomna till detta genomgående smakfullt renoverade bostadsrättsradhus med lugnt barnvänligt insynsskyddat läge. Här kan ni tillsammans med nära och kära njuta av idyllen och lugnet på två altaner som erbjuder sol hela dagen.

Väl inne möts du av en praktisk och trevlig planlösning fördelat på två plan som passar de flesta. Ljus och trevlig hall med avhängning till vänster med utrymme för garderob. Köket till höger är helrenoverat med vita luckor på underskåpen med utdragslådor för effektiv förvaring och mörka luckor på överskåpen skapar en modern touch. Här vill man tillbringa mycket av den lediga tiden och laga mat med familj och vänner. Stort vardagsrum med utgång till den insynsskyddade altanen mot skogsområde där barnen kan leka i trivsam lugn miljö. Praktiskt kombinerat badrum och tvättstuga med bra förvaring och utrymme. Tre sovrum med ljusa ytskikt och badrum på övre plan med badkar.

Lugn trevlig innergård med lekplats för barnen och praktiskt gårdshus med tvättstuga, bastu och festlokal med bra kök. Till bostadshuset hör garage med fjärrstyrd port.

Gångavstånd till flera förskolor och skola. Närhet till matbutik med postutlämning, tips och ATG ombud. Här finns anslutningsspår till elljusspåren mot Spikbodarna och vidare mot skidstadion. Här kan ni helt enkelt känna att ni har mycket inom bekvämt avstånd i lummig barnvänligt område.

Stabil förening som har god kontroll på utgifterna och har nyligen bytt yttertaken på bostadshusen och förråden.

Välkomna på visning.

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.