Ottfjällsvägen 30

Slutpris

725 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ottfjällsvägen 30 (Östersund)

Bostadsrättsradhus med egen uteplats!

 • Typ
  Bostadsrättsradhus
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 974 kr

Välkommen till denna trea i två plan med radhuskänsla. Vi välkomnas in i en luftig entré med möjlighet till avhängning till höger och på vänster sida ett rymligt förråd som rymmer det mesta.

Entréplanet bjuder på två sovrum, kök och badrum. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt gott om arbetsyta för kocken. Ett större matbord får plats och även kökssoffa om så önskas. Badrummet är inrett med ljusblå plastmatta och blå väggfasta skåp som matchar. Här finns plats för tvättmaskin om man så vill. De två sovrummen är rymliga och från det större nås den inglasade altanen med trallgolv. Här ryms både stolar och bord.

En gedigen trätrappa tar er upp till det övre planet som är inrett med ett stort och luftigt vardagsrum. Flertalet fönster ger ett trevligt ljusinsläpp och på golvet ligger ett snyggt parkettgolv. Gott om plats finns för soffa, fåtöljer och skrivbord.

På innergården finns lekplats för barnen med sandlådor, rutschkana och gungor. I föreningen finns också en kvarterslokal som är utrustad med kök och toalett. Här finns även tillgång till bastu och solarium. I avgiften ingår både kabel-tv och bredband. Lediga parkeringsplatser finns för närvarande.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område