Litsvägen 31B, Karlslund

Slutpris

1 295 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Litsvägen 31B, Karlslund (Östersund)

Ljus och charmig 2:a mitt i hjärtat av Karlslund

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  56 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 644 kr

Välkommen in till denna pärla med fina tidstypiska detaljer, lägenheten känns rymlig och ljus tack vare den generösa takhöjden. Här är det enkelt att trivas med genomgående ljusa ytskikt vilket passar de flesta. Solid bostadsrättsförening med låg månadsavgift där bredband ingår. I hjärtat av Karlslund bor du nära matvarubutik, Campusområdet, Skidstadion och city. P-plats finns i dagsläget ledigt!

Lägenheten har ett praktisk arbetskök med ljusa släta luckor och klassisk rostfri diskbänk. I köket intill fönstret finns det plats för matbord för 4 personer, perfekt när du har gäster. Här finns ett rogivande sovrum som vetter mot den lugna innergården med stort fönster och generös takhöjd. Badrummet har ljust kakel och klinker samt duschhörna med draperi och förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för soffgrupp och skrivbord om så önskas. Utgång till balkongen som vetter mot sydväst, här kan du njuta av solen från förmiddagen till sen eftermiddag. Karlslund är ett mycket trevligt område med närhet till det mesta. Stort serviceutbud och nära Björkbackaparken och ÖSK området.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område