Midgårdsgatan 3 D, Söder

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Midgårdsgatan 3 D, Söder (Östersund)

Boende med Östersunds populäraste terasser

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Månadsavgift
  5 139 kr

Välkomna till Söder och föreningen som har de bästa och populäraste terrasserna i Östersund. Genomgående renoverad lägenhet i markplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en fantastisk terrass med nybyggt inglasat uterum samt soldäck med eftermiddags- och kvällssol. Det är bara att slå sig ner och koppla av i uterummet och njuta av soliga dagar på terrassen.

Lägenheten har modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning som avgränsas av ny bardel som ger köket bättre avlastningsytor och förvaring. Släta ljusa luckor och ny maskinell utrustning. Bra kök att laga mat i och samtidigt ha kontakt med gästerna i vardagsrummet. Vardagsrummet har ljusa nya ytskikt och utgång till den härliga terrassen som står öppen från tidig vår och har plats för både familj och vänner. Sovrum i lugnt läge med bra förvaring och fönster mot terrassen. Badrum med våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Utrustat med badkar och tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder. I anslutning till lägenheten finns stort förråd.

Här bor ni i område med strategisk närhet till flera stora matbutiker, restauranger/ pizzerior och stadsbussarna med flera busslinjer mot stadens centrum.

Välkommen på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.