Videvägen 8, Gräftåvallen

Slutpris

675 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Videvägen 8, Gräftåvallen (Berg)

FRITIDSHUS I GEMYTLIGA GRÄFTÅVALLEN

  • Boarea
    48 m²
  • Tomtarea
    1 613 m²
  • Driftskostnad
    4 817 kr/år

Charmig timmerstuga som har det mesta ett fritidshus behöver. Skoterleden går alldeles bakom husknuten och för den som gillar skidåkning finns såväl längdspår som pistade nedfarter i området. Stugan är charmig och mysig, här kan du njuta av bekvämligheter som vatten och avlopp så det finns med andra ord dusch och toalett. En fin murad öppen spis är centralt placerad i storstugan är en fin pjäs i rummet. Två sovrum med rum för 4 personer.Trevligt kök med öppen planlösning mot storstugan. På tomten finns ett skoter och vedförråd.
Varmt välkommen till Gräftåvallen!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Gräftåvallen ligger vid vackra och snösäkra Oviksfjällen med liftar samt nedfarter för både stora och små. Här finns välpreparerade milsvida längdskidpår, skoterleder och fjäll att vandra i på sommaren. Här finns också en mycket populär badplats vid långgrunda Häggsåssjön med härlig sandstrand.

Gräftåvallen är en mycket barnvänlig skidanläggning med 3 liftar och flertalet nedfarter, från grönt till blått. Anläggningen är ett vinterparadis för barnfamiljen och med all tänkbar service endast en timmes bilfärd från Östersund. Förutom utförsåkning finns det flera andra aktiviteter t ex längdåkning, toppturer, skoter eller varför bara äta något gott i på restaurang Fjällgården. Skidanläggningen har 3 liftar och flertal gröna och blå nedfarter. Vid fjällgården finns matbutik.

Gräftåvallen ligger naturskönt på 700 m ö h vid Österfjällets trädgräns. Här kan man vandra miltals efter markerade leder eller strosa lite lätt på fjället.