Sanatorievägen 14, Strömsund

Pris

975 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Sanatorievägen 14, Strömsund (Strömsund)

Stort och rymligt

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  154 m²
 • Tomtarea
  975 m²
 • Driftskostnad
  44 800 kr/år

Välkommen till detta rymliga och trivsamma hus som är högt beläget i Strömsund. Huset har en välkomnande entré, ett stort trivsamt kök och ett toppmodernt badrum. Huset har fem sovrum, två vardagsrum, gillestuga och ett hobbyrum så huset har gott om möjligheter. Huset är praktiskt planerat med 2 plan och källare och ligger på en uppväxt och grönskande tomt.

Via den välkomnande entrén kommer ni in i huset och här möts ni av en hall. På detta plan finner ni det rymliga köket, två sovrum, det nyrenoverade badrummet, ett rymligt vardagsrum med utgång till det härliga soldäcket med söderläge. I källarplan finns gillestuga, hobbyrum, WC-rum, en praktisk tvättstuga, förrådsytor och ett hobbyrum. På övre plan finns ett stort vardagsrum, Två sovrum och ett wc-rum. Tomten är trivsamt uppväxt med rabatter, buskar och härliga ytor för barn med spring i benen, de vuxna umgås gladeligen på det härliga soldäcket.

Huset ligger fint beläget i ett omtyckt och barnvänligt område och på den lummigt gröna tomten växer det mycket bra för den odlingsintresserade. Huset ligger i direkt närhet till naturen och härifrån tar ni er enkelt ut på milsvida skid- och skoterleder. Bor man i Strömsund är det nära till det mesta som man önskar sig. Inom 15 minuters promenad finns både förskola och grundskola och inom ca 20 minuters promenad finns gymnasium och centrum med allt det har att erbjuda. I närområdet finns Strömsunds hälsocentral och ICA-butik.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  154 m²
 • Biarea
  94 m²
 • Tomtarea
  975 m²
 • Beteckning
  Gärde 3:45
 • Pantbrev
  754 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING - ENTRÉPLAN:
HALL:
En välkomnande hall med ljusa väggar och ett stengolv. Härifrån går trappan både till övervåningen och källaren.

BADRUM:
Ett modernt badrum som renoverades 2017. Här är det plastmatta på golv och väggar. Badrummet är rymligt och här finns dubbla handfat med underskåp, två badrumsskåp, högskåp och duschhörna. Det är förberett så att även badkar får plats.

KLK:
En praktisk klädkammare med målade väggar.

SOVRUM 1
Detta sovrum renoverades 2015. Här ligger ett laminatgolv och det är tapetserade väggar. Här finns garderober och utgång via altandörr till trädgården.

SOVRUM 2/KONTOR
Ett mindre sovrum med ekparkett och tapetserade väggar. (obs frysbox ingår ej).

VARDAGSRUM
Här ligger en ekparkett och det är tapetserade väggar. Här finns två garderober och det är utgång till soldäcket.

KÖK
Köket är rymligt och har gott om utrymme i skåp och lådor. Här ryms plats för matbord och på de bra arbetsbänkarna trvs den matlagningsintresserade. Här finns altandörr ut till trädgården. Köket är utrustat med: Fullstor kyl och frys (Bosch 2015), diskmaskin (Asko, 2017), spis med ugn (Husqvarna) och köksfläkt. Här ligger ett laminatgolv och det är vävtapet på väggarna.

RUMSBESKRIVNING - ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM:
Ett stort vardagsrum där köparen får sätta sin egen prägel. Här har man installerat golvspånskivor och gipsat väggarna. Stort härligt fönster som ger rummet ett härligt ljus.

WC
Här är det plastmatta på väggar och golv. Här finns WC och handfat.

SOVRUM 3
Ett trivsamt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 4
Ett trivsamt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

RUMSBESKRIVNING - KÄLLARE

HALL
Här ligger en plastmatta och det är målade väggar. Under trappan finns förvaringsutrymme.

WC
Här är det målat betonggolv och målade väggar. Här finns WC, handfat och badrumsskåp.

TVÄTTSTUGA/PANNRUM
Här är det ett målat betonggolv och målade väggar. I egen del av tvättstugan finns pelletspannan (CTC, 2016). Tvättstugan är utrustad med arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin, torkskåp och torktumlare.

GILLESTUGA/ALLRUM
Ett stort rum som idag används som sovrum till tonåringen.. Här ligger ett trägolv och det är tapetserade väggar.

HOBBYRUM/FÖRRÅD¨
Här ligger ett trägolv och det är målade väggar. Här finns ett flertal garderober.

MATKÄLLARE
Här är ett grusat golv och det är målade väggar.

FÖRRÅD
Detta rum var tidigare bastu. Idag används det som förråd. Här ligger en plastmatta och det är målade väggar.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1972
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Betong/trä
 • Bjälklag
  Betong/Trä
 • Fasad
  Mexitegel/Träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Vattenburen värme - Pellets
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

2008 Dränering
2010 Ny farstukvist. Nytt fönster, altandörr och vägg i kök.
2016 Ny panna
2017 Badrum entréplan

Exteriör

Tomt

Tomten: sluttningstomt, trädgårdstomt med buskar, rabatter och björkar.

Uteplats

Altan: På fastighetens södra sida finns ett härligt soldäck.

Bilplats

Finns gott om parkeringsyta på tomten

Övriga byggnader

Äldre förrådsbyggnad som tidigare varit garage.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  15 000 kr
 • El
  18 300 kr
 • Vatten/avlopp
  9 200 kr
 • Sotning
  2 300 kr

Totalt: 44 800 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  632 000 kr
 • Byggnad
  546 000 kr
 • Mark
  86 000 kr
 • Värdeår
  1972
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 740 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan (1965-10-11)

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Sanatorievägen 14 - 2338web
Sanatorievägen 14 - 2338web
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Sanatorievägen 14 - 2341web
Sanatorievägen 14 - 2341web
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum entréplan
Sovrum entréplan
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Trappa
Trappa
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 4 övre plan
Sovrum 4 övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
WC övre plan
WC övre plan
Gillestuga/allrum i källare
Gillestuga/allrum i källare
Tvättstuga
Tvättstuga
Hobbyrum
Hobbyrum
WC källare
WC källare
Sanatorievägen 14 - 2350web
Sanatorievägen 14 - 2350web
Sanatorievägen 14 - 2377web
Sanatorievägen 14 - 2377web

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.