Fjällglimten 24, Frösön

Accepterat pris

1 900 000 kr

Högsta bud

2 600 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 2 600 000 kr 17/06 15:20 2
 • 2 550 000 kr 17/06 11:43 1
 • 2 500 000 kr 15/06 16:18 2
 • 2 400 000 kr 15/06 14:25 1
 • 2 350 000 kr 14/06 10:39 3
 • 2 300 000 kr 12/06 08:03 1
 • 2 200 000 kr 10/06 14:48 2
 • 2 000 000 kr 08/06 16:06 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fjällglimten 24, Frösön (Östersund)

Bostadsrättsradhus med låg avgift & mycket bra läge på Frösön som erbjuder både sjö- och fjällglimt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Månadsavgift
  4 100 kr

Med ett fantastiskt läge på Frösöns solsida har vi nu nöjet att erbjuda er ett av de välplanerade, rymliga och mycket populära bostadsrättsradhusen i Fjällglimten. Här är både tv och bredband inkluderat i den låga månadsavgiften och på föreningens fastighet finns gott om utrymme med generösa allmänna gräsytor och lekplats för barnen. Parkerar gör ni smidigt utanför er egen entré där ni även har eluttag för motorvärmare. Här är både wc och badrum renoverade med helkaklade ytskikt och ljusa färgval. Som kronan på verket finner ni det härliga inglasade uterummet som byggdes 2016.

På entréplanet finner ni ett sovrum, renoverat wc-rum och kök. En halvtrappa upp finner ni ytterligare två sovrum varav ett har utgång till en mindre balkong med bra solläge där man gärna kan sitta och njuta av solen på sommaren. Det andra sovrummet är stort och passar bra som föräldrasovrum med inbyggda garderober för klädförvaringen.

I souterrängplanet en halv trappa ned ligger vardagsrummet som med sin generösa takhöjd är ljust, luftigt och inbjudande. Utgång till en härligt ljus och rymlig inglasad altan längs hela husets sida och den egna lilla täppan utanför altanen med härlig utsikt över Oviksfjällen och Brunfloviken.

Ännu en halvtrappa ner finner ni ett rum som även det kan användas som sovrum med ett mindre källarfönster för ljusinsläpp. Här ligger även det rymliga helkaklade badrummet som renoverats med kakel och klinker i ljusa nyanser. Badrummet inrymmer även en tvättstugedel som har både tvättmaskin och torktumlare från 2016. Ytterligare ett förråd och matkällare erbjuder gott om praktisk förvaring i källaren.

Välkomna hit och förälska er i utsikten och det fantastiska läget på Frösön!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  30 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  24

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL
Här välkomnas ni in i en möblerbar hall med utrymme för klädavhängning direkt till höger. Hallen har ett ljust laminatgolv och ljusa väggar.

SOVRUM
Direkt till vänster från hallen finner ni det första sovrummet. Här är renoverat med laminatgolv i ljust grå nyans och ljusa väggar tillsammans med en matchande mönstrad tapet med barnmönster.

KÖK
Köket är välplanerat med gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor samt bänkyta för avställning och matlagning. Köket har vita luckor med spegel och mörk bänkskiva vid fönster. Praktiskt och tidsenligt skafferi med ventil. Maskinellt är köket utrustat med diskmaskin (Asko 2017), spis med gjutjärnshäll och kylskåp. Utrymme för matplats i köket. Köket har ett ljust laminatgolv och mörk panel samt mönstrad tapet på väggarna.

WC
Renoverat wc-rum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Här är utrustat med wc, handfat, spegel med belysning ovanför samt väggfast högskåp.

ÖVRE PLAN
En halv trapp upp välkomnas ni in i en mindre hall.

SOVRUM
Beläget rakt fram på det övre planet med ljus plastmatta på golvet och ljusa tapetserade väggar. Två inbyggda garderober för praktisk förvaring. Utgång till balkongen som erbjuder ett mycket bra solläge och härlig utsikt över fjäll och sjö.

SOVRUM
Det största sovrummet till höger på det övre planet med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Tre inbyggda garderober för praktisk förvaring.

SOUTERRÄNGPLAN
En halv trappa ned från entréplanet.

VARDAGSRUM
Den generösa takhöjden gör vardagsrummet ljust och inbjudande. Vardagsrummet har ett klassiskt parkettgolv och tapetserade väggar. Härifrån nås den inglasade altanen via altandörr.

KÄLLARPLAN
Ytterligare en halv trappa ned från souterrängplanet välkomnas ni in i en mindre hall.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar tillsammans med en smal matchande bård. Badrummet är utrustat med wc, handfat, badkar samt tvättpelare med tvättmaskin (Bosch 2016) och torktumlare (Bosch 2016).

RUM
Till vänster från hallen finner ni ett rymligt rum som kan användas som t.ex. kan användas som sovrum, gästrum, kontor eller förråd. Heltäckningsmatta på golvet och tapetserade väggar. Två stycken garderober med öppna hyllor mellan. Här är elskåp placerat och här kommer fibern in i huset.

FÖRRÅD/MATKÄLLARE
Förråd med hyllor där även frysen är placerad. Innanför finner ni den praktiska matkällaren med hyllor även här och ventil.

TV

Ansluten till TV via Telia fiber. TV ingår i månadsavgiften.

Internet

Internetanslutning via Telia fiber. Bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Radhus
 • Byggår
  1959
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2009-03-05
Renoveringar

2016 Byggt inglasat uterum.
2009 WC-rum renoverat.
1996 Badrum renoverat.

Exteriör

Uteplats

Lägenheten har en inglasad altan med skjutdörrspartier och kanalplasttak. Härligt sydvästläge med sol större delen av dagen. Härifrån har ni en fin utsikt över Frösön, Storsjön och Oviksfjällen. Utanför altanen finner ni en liten täppa med gräsmatta och odlingsmöjligheter.

Det finns även en balkong på det övre planet belägen åt samma väderstreck med bra solläge och härlig utsikt.

Bilplats

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med motorvärmaruttag. Parkeringsplatsen ingår i månadsavgiften och den är placerad intill entrén. Elen till motorvärmaren går på hushållselen.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 100 kr
 • Andel i BRF
  3,1250 %
 • Repfond
  3 001 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 000 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  100 kr

I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och parkeringsplats.

Driftskostnader
 • El
  594 kr
 • Försäkring
  111 kr

Totalt: 705 kr/mån

Kostnaden för el avser hushållsel.

Bostadsrätts­förening

Brf Fjällglimten
 • Lägenheter
  32 st
 • Äkta förening
  Ja

Brf Fjällglimten består av 32 stycken lägenheter i två radhuslängor med adresserna Fjällglimten 1-8 och 9-32.

Ekonomi

Föreningen har en god ekonomi.
Avgifterna höjdes senast juli 2012 med 150 kr pga ökade kostnader för fjärrvärmen.
Ingen ny höjning är beslutad.

Renoveringar

2002 renoverades fönstrens ytterbågar.
2006 renoverades fasaden.
Föreningen kommer att utföra besiktning av fastigheterna under 2019. Denna besiktning kommer ligga till grund för föreningens underhållsplan.

Övrigt

En välskött och underhållen lekplats finns i föreningens område med lekstuga, gung- och klätterställning, sandlåda och studsmatta.
På sommaren anordnas en fixardag då husen samt omgivningen ses över, samt städdag på våren då framförallt ser över grönområdena. Dagarna brukar avslutas med korv med bröd och fikabröd. Det är även vissa sysslor som ingår i den gemensamma skötseln av utemiljön, såsom snöskottning och gräsklippning. Detta sköts under jourveckor genom året. Man ska även vara beredd på att sitta i föreningens styrelse en tid.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt bostadsrättsföreningens uppgifter. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Fjällglimten med härliga gemensamma ytor
Fjällglimten med härliga gemensamma ytor
Fjällglimten 24
Fjällglimten 24
Fjällglimten 24
Fjällglimten 24
Härliga vyer
Härliga vyer
Härligt ljust, inglasat uterum
Härligt ljust, inglasat uterum
Hall - Entréplan
Hall - Entréplan
WC- Entréplan
WC- Entréplan
Sovrum - Entréplan
Sovrum - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Matplats i kök - Entréplan
Matplats i kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Sovrum med utgång till balkong - Övre plan
Sovrum med utgång till balkong - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Balkong med härlig utsikt över fjäll och sjö
Balkong med härlig utsikt över fjäll och sjö
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Hall - Entréplan
Hall - Entréplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Utgång till inglasat uterum - Souterrängplan
Utgång till inglasat uterum - Souterrängplan
Uterum
Uterum
Fjällglimten 24
Fjällglimten 24
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Vardagsrum - Souterrängplan
Hall - Källarplan
Hall - Källarplan
Tvättpelare i badrum - Källarplan
Tvättpelare i badrum - Källarplan
Badrum - Källarplan
Badrum - Källarplan
Sovrum - Källarplan
Sovrum - Källarplan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.