Brogränd 29

Accepterat pris

1 300 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Brogränd 29 (Östersund)

Tilltalande och rymlig fyrarumslägenhet med ostört och attraktivt läge

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  89 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  5 791 kr

På första våningen på Brogränd 29 finns nu denna gavellägenhet från 1951 till salu. En tilltalande, rymlig och välplanerad bostad om fyra rum och kök med öppen spis, påkostade material och bra förvaringsmöjligheter. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras – här är det bara att flytta in!

Omtyckta Karlslund är det perfekta området för dig som vill ha nära till allt. Omgivningen andas småstad och en promenad bort ligger stadskärnan i Östersund som består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Här bor du lugnt och tryggt i ett område där ”alla känner alla”. Hjärtligt välkommen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  89 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Ja
Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med hatthylla, väggkrokar och ett grått klinker. På väggarna sitter det en mönstrad vit tapet och i en av väggarna finns ett infällt städskåp. Den inre hallen rymmer byrå, spegel och fotografier. En skjutgarderob underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Badrum: Inredningen består av toalettstol från Ifö, stor kommod, spegelskåp med infällda spotlights, handdukstork från Nordhem, tvättmaskin från ASKO och vikbar duschvägg. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett svart klinker som är utrustat med golvvärme. Ett mindre fönster ger ett behagligt ljusinsläpp.

Kök/matplats: Köksinredningen från Marbodal går i vitt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Laminatbänkskivan i svart bjuder på arbetsyta och väggen ovanför är vitputsad. Köksutrustningen består av spisfläkt från Siemens, spishäll från Siemens, ugn från Siemens, mikro från Siemens, fullstort kylskåp från Siemens och fullstort frysskåp. Infällda spotlights i överskåpen ger ett bra arbetsljus. Matplasten rymmer ett matbord för fyra personer. Väggarna är vita och på golvet ligger ett parkettgolv.

Vardagsrum: Gott om plats finns för soffa, soffbord, tv-bänk och matsalsmöbel. Ett vackert burspråk släpper in ljus tillsammans med en fransk balkong och ett stort fönster. Pricken över i:et är den öppna spisen som ger en extra mysfaktor. Väggarna är klädda i vita tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Sovrum: Detta rum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. En skjutgarderob tillsammans med två infällda garderober erbjuder förvaringsmöjligheter. En av väggarna är klädd i en rosa fondtapet och resterande väggar i ljusa tapeter. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och en skjutgarderob erbjuder gott om förvaring. En av väggarna är klädd i en grå fondtapet och resterande väggar är klädda i ljusa tapeter. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng, skrivbord och byrå. Tre garderober med tillhörande överskåp underlättar förvaringen. En av väggarna är klädd i en fondtapet med ugglor och resterande väggar är klädda i en grå tapet. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.

TV

Kabel-tv via Sappa.

Internet

Bredband via stadsnätet. Boende skaffar egna abonnemang.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1951
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Ej utförd

Exteriör

Uteplats

Fransk balkong. Uteplats på gemensam innergård.

Bilplats

Kommer finnas p-plats ledig som går att hyra för 250 kr/mån.

Övriga utrymmen

Vindsförråd

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 791 kr
 • Andel i BRF
  16,1700 %
 • Andel av årsavg.
  16,1700 %
 • Repfond
  0 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • El
  353 kr
 • Försäkring
  199 kr

Totalt: 552 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Hobbit
 • Lägenheter
  9 st
Ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Renoveringar

Gjorda renoveringar: Skyddsrummet renoverades 2019.
Tätning av fönster under 2018.
OVK besiktning + inspektion av eldstäder och skorstenar har gjorts.
Byggnaden handikappanpassades vid ROT-renoveringen år 2008 med
bla hiss från källarplanet upp till plan 3. Byggnaden bedöms uppfylla dagens krav på vad gäller
tillgänglighet.
Kommande renoveringar: Inga kommande större renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga i källarplan.

Gårdsplan

Stor innergård utanför huset att nyttja för de boende med två mysiga pergola med flera sittplatser.

Övrigt

Medlemmar förväntas ställa upp 1-2 ggr per år på gemensamma arbetsdagar. Styrelsen förvaltar föreningen.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Öppen spis ger en extra mysfaktor
Öppen spis ger en extra mysfaktor
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vackert burspråk
Vackert burspråk
Entré/hall
Entré/hall
Entré
Entré
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Kök/matplats
Kök/matplats
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Inre hall
Inre hall
Brogränd 29
Brogränd 29
Brogränd 29
Brogränd 29

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.