Lägdevägen 5D, Karlslund

Slutpris

2 110 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lägdevägen 5D, Karlslund (Östersund)

Engelska radhusen i Karlslund

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  1 av 1
 • Månadsavgift
  3 780 kr

Välkommen till denna härliga trerummare, belägen i ett av de populära engelska radhusen i idylliska och omtyckta Karlslund. Här hittar du en karaktärsfull, välplanerad och charmig radhuslägenhet om två plan med stor källare, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Lägenheten erbjuder en stor altan med härligt solläge. Bostaden känns ljus och hemtrevlig med sina mjuka kulörer och sin generösa takhöjd.

På entréplan finner ni ett ljust kök där man bevarat originalstommarna, en rejäl bänkskiva med bra arbetsutrymmen för den glade kocken och gott om plats till förvaring i skåp, lådor och plats finns för matbord. Vid entrén ligger en praktisk WC och i hallens förlängning finner ni det ljusa vardagsrummet. Vardagsrummet med sin rymd är den givna platsen för umgänge håller även utgång till uteplatsen vilken välkomnar dig. Uteplatsen har trall som vänder sig direkt till väster med sol från mitt på dagen till sena kvällen. På det övre planet finns två väl tilltagna sovrum som båda enkelt rymmer en dubbelsäng i vardera. Här uppe finns det kaklade badrummet, två rymliga klädkammare och access till vinden som har gott om förvaringsyta. I det stora källarplanet hittar man ett rymligt rum som med fördel kan användas som extra vardagsrum eller sovrum. I källaren finns även en rymlig tvättstuga, matkällare och två förråd.

Bo med ett av Karlslunds trevligaste lägen – bara ett stenkast från Skidstadion! Med en kortare promenad når du Jämtkraft arena och inom bara några minuter är du vid centrum. Det här är ett av Östersunds mest populära områden bland barnfamiljer. Det finns flertalet förskolor i närområdet och de närmaste skolorna är Friggaskolan och Norra skolan.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område