Risslersgatan 23b, Frösön - Hornsberg

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Risslersgatan 23b, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Renoverad och ljus lägenhet med låg avgift och härlig balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  57 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 600 kr

Med perfekt läge på Frösön i slutet av lugna Risslersgatan ligger denna ljusa, renoverade och mycket välplanerade lägenhet. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finner ni matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen.

Lägenheten är i mycket gott skick och samtliga rum har renoverats de senaste åren. Med skjutdörrsgarderober både i sovrum och hall och gott om köksskåp erbjuder denna lägenhet verkligen gott om förvaringsmöjligheter. Hela bostaden är smakfullt inredd med grå klinker i hallen och ljus parkett på de övriga golven som tillsammans med ljusa ytskikt samt stora fönster ger en härlig rymd och generöst ljus. Vardagsrummet är stort med utrymme för både matsalsmöbel och soffgrupp som ger möjlighet för många trevliga middagar och skönt häng med vännerna. Här finns även en dekorationskamin som bidrar med en härlig mysfaktor till rummet och härifrån når ni även balkongen där man gärna dricker sitt morgonkaffe. Sovrummet är mycket inbjudande med sina vita väggar och ljusa trägolv. Här finns en stor garderobsvägg som erbjuder praktisk förvaring. Köket har modern och smakfull inredning i ek och rostfritt. Lägenheten har ett ljust kaklat badrum med badkar, nya blandare och spegelskåp med belysning.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område