Hornsgatan 20A, Frösön

Slutpris

1 150 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hornsgatan 20A, Frösön (Östersund)

Ljus och rymlig tvåa med hörnläge, härlig utsikt, renoverat badrum och inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  63 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 155 kr

Utsikten över takåsarna mot Storsjön är hänförande och rogivande. I avgiften ingår bredband och gemensamhetsel där er förbrukning faktureras via föreningen så att ni ej behöver något eget el-abbonnemang, vilket gör månadsavgiften mycket förmånlig.

Köket är mycket väl tilltaget med gott om förvaringsmöjligheter, arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Framförallt så har köket den fina utsikten mot Storsjön och ett härligt flödande ljus med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har även det fönster i två väderstreck och utgång till en rymlig inglasad balkong som vetter mot sydväst med sol från mitt på dagen tills den går ner på kvällen bakom Frösöberget. Det stilrena badrummet är renoverat med ljust kakel och klinkergolv i matchande mörkgrå nyans. Här ger ett fönster ett härligt ljusinsläpp och dessutom är här förberett för att installera tvättmaskin för för den som önskar ytterligare komfort. I samband med renoveringen passade föreningen på att byta ut stickstammarna till nya fräscha stammar och rör.

Lägenheten är belägen i populära Hornsberg med bekvämt gångavstånd till Östersunds centrum. Härifrån har ni även närhet till Storsjon och härliga promenadstråk samt mataffärer, butiker och restauranger. För dig som önskar resa kollektivt ligger busshållplatser endast på ca 1 till 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Flera busslinjer trafikerar härifrån till Östersunds centrum med omnejd.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.