Odenskogsvägen 86, Odensala

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odenskogsvägen 86, Odensala (Östersund)

Ljus 3:A i omtyckt område!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  80 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Månadsavgift
  3 362 kr

Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är ljus, tilltalande, högt belägen och har fin utsikt. Den erbjuder vackert ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Lägenheten har utmärkt planlösning, bra läge bara några meter från hissen och trivsam balkong med kvällssol. Via loftgång med plats för sittbänk kommer ni in i den välkomnande hallen och i dess förlängning finner ni ett ljust och rymligt vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett lättarbetat och praktiskt kök med separat matplats där stort matbord får plats. I lägenheten finns två ljusa och hemtrevliga sovrum, praktisk klädkammare med bra utrymme för kläder, badrum kaklade väggar, duschplats och tvättmaskin.

Här bor man i en trivsam och omtyckt förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensamma fester, bingo och julgröt för de boende. På de grönväxta innergårdarna finns lekplatser, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Väljer ni att bo här har ni i närområdet mycket goda kommunikationer in till stan med flertalet busslinjer, skola, dagis, gym, pizzeria och en populär och välsorterad matvarubutik.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.