Lottgatan 14A, Odenslund

Accepterat pris

1 175 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Lottgatan 14A, Odenslund (Östersund)

Härligt ljus tvåa med hörnläge där både kök och badrum renoverats. Låg avgift där parkering ingår!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  52 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  2 690 kr

Välkomna till lugna Lottgatan i lummiga Odenslund där ni finner denna härliga, renoverade tvårummare endast en halv trappa upp, med högt i tak, vackra trägolv och ett fördelaktigt hörnläge som ger ett härligt ljusinsläpp.

Köket som renoverats i modernt lantlig stil med smakfullt bevarade originaldetaljer som tegelvägg och trägolv har vit inredning och erbjuder gott om förvaring, bänkyta samt utrymme för matplats. Det helkaklade badrummet följer stilen perfekt med sina ljusa toner, lantlig kommod samt rustik glasbetong som duschvägg vid den rymliga duschen. Vardagsrummet är rymligt med gott om utrymme för sällskapsmöbler och ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenhetens ytskikt går i ljusa toner och de klassiska, vackra trägolven ger en härlig känsla som tillsammans med den väl tilltagna takhöjden gör lägenheten komplett.

Bostaden är mycket välplanerad med rymligt sovrum som erbjuder gott om förvaring genom hel garderobsvägg. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt källarförråd som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Gemensam tvättstuga är belägen i källaren och här erbjuds gräsytor med planteringar och trädgårdsmöbler sommartid för medlemmarna att nyttja.

Här bor ni i mindre, familjär förening i lugnt och mycket populärt område med perfekt promenadavstånd till stadskärnan. Dessutom ingår parkeringsplats i avgiften!

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  52 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  1 / 1002

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
Här välkomnas ni in en centralt placerad, ljus och rymlig hall med utrymme för klädavhängning vid hatthylla och inbyggd garderob. Hallen har ett slittåligt laminatgolv nymålade väggar i ljus nyans.

KÖK
Köket som renoverats i lantlig stil har vit köksinredning och bänkskiva i massiv ek med infälld vid diskho och ljust mosaikkakel ovanför som stänkskydd. Direkt till vänster har den ursprungliga tegelväggen tagits fram som ytterligare bidrar till den lantligt tidsenliga stilen. Klassiskt mörkt trägolv samt vitmålad panel på väggarna. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, spis med glashäll, spisfläkt, dismaskin och mikrovågsugn. Köket har utrymme för matplats.

VARDAGSRUM
Stilrent vardagsrum med generöst ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Gott om utrymme för sällskapsmöbler. Vardagsrummet har ett enhetliga laminatgolv såsom i hallen och ljusa målade väggar tillsammans med en matchande fondvägg med snyggt trädmönstrad tapet.

BADRUM
Lägenhetens renoverade badrum är helkaklat med klinkergolv i mörk nyans och vita kaklade väggar. Rustik glasbetongvägg avgränsar mot duschen och här är även en badrumsfläkt installerad. Badrummet är vidare utrustat med wc, handfatskommod i vitt med vattenfallsblandare. Spegel ovanför handfat samt ett badrumsskåp på vägg ovanför wc.

SOVRUM
Rymligt sovrum med vitmålade väggar tillsammans med en matchande ljus fondvägg. Här erbjuds en härlig rymd och känsla med den väl tilltagna takhöjden tillsammans med de klassiska lackade trägolven. Mycket gott om förvaring med garderober längs hela ena väggen.

TV

TV via ADSL/Telejacket eller via egen antenn/uppkoppling.

Fiber via IP-Only är beställt och kommer dras in så snart som Leverantören har möjlighet.

Internet

Möjlighet till bredband via ADSL/Telejacket eller mobilt bredband.

Fiber via IP-Only är beställt och kommer dras in så snart som leverantören har möjlighet.
När detta kopplats in kommer det vara obligatoriskt att ansluta sig till någon av de leverantörer som IP-only erbjuder i sitt fibernät.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1946
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2008-09-05
 • Prestanda
  151 kWh/m²/år
Renoveringar

Föreningen har inte planerat för några större kommande renoveringar.

Fiber är beställt och kommer dras in via IP-Only.

Utförda renoveringar:
2018 Asfalterat parkeringsplatser
2018 Ny avfuktare och torktumlare i tvättstugan
2014-2015 Relining av avloppsstammar
2012 Ny ytterpanel, nya balkonger och utvändig målning
2011 Fönsterbyte

Exteriör

Bilplats

Parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften, elförbrukning debiteras ägaren på samma mätare som lägenheten. Föreningen har även 2 garageplatser till uthyrning för 250kr/månad, till dessa platser är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd.

Föreningen har även cykelrum, samlingslokal samt tvättstuga för medlemmarna att nyttja.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 690 kr
 • Andel i BRF
  8,3333 %
 • Repfond
  0 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår värme, vatten och parkering.

Driftskostnader
 • El
  220 kr
 • Försäkring
  85 kr

Totalt: 305 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Ratten
 • Lägenheter
  12 st
 • Lokaler
  2 st

Mindre, familjär förening med välrenoverad fastighet och god ekonomi i Odenslund bestående av 12 lägenheter.

Ekonomi

Inga beslutade avgiftsförändringar finns.

Renoveringar

Föreningen har inte planerat för några större kommande renoveringar.

Fiber är beställt och kommer dras in så snart som IP-only har möjlighet.
När detta kopplats in kommer det vara obligatoriskt att ansluta sig till någon av de leverantörer som IP-only erbjuder i sitt fibernät.

Utförda renoveringar:
2018 Asfalterat parkeringsplatser
2018 Ny avfuktare och torktumlare i tvättstugan
2014-2015 Relining av avloppsstammar
2012 Ny ytterpanel, nya balkonger och utvändig målning
2011 Fönsterbyte

Gårdsplan

Gräsytor med planteringar. Föreningen ställer sommartid ut trädgårdsmöbler för medlemmarna att nyttja.

Övrigt

Ny energideklaration kommer att beställas av föreningen under 2019.

Föreningen tar ej ut överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift.

Medlemmarna i BRF Ratten hjälps tillsammans åt med skötsel av fastigheten. Trappstädning, gräsklippning och snöskottning utifrån ett rullande schema. En gemensam städkväll på våren och en på hösten.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Renoverat kök
Renoverat kök
Lottgatan 14A
Lottgatan 14A
Härligt ljust vardagsrum
Härligt ljust vardagsrum
Bevarade originaldetaljer med tegelvägg i köket
Bevarade originaldetaljer med tegelvägg i köket
Lantligt renoverat kök med trägolv
Lantligt renoverat kök med trägolv
Stilrent renoverat badrum
Stilrent renoverat badrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Rymligt sovrum
Rymligt sovrum
Entré till rymlig hall
Entré till rymlig hall
Matplats i köket
Matplats i köket
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Dusch i badrummet
Dusch i badrummet
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Lottgatan 14A
Lottgatan 14A

Planlösning

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.