Frimans väg 67, Valla

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Frimans väg 67, Valla (Östersund)

Områdets bästa läge med sjö- och fjällutsikt

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  89 m²
 • Månadsavgift
  5 128 kr

Välkommen till denna renoverade och trivsamma lägenhet med en härligt stor balkong och en storslagen utsikt över Storsjön och i horisonten speglar sig den jämtländska fjällvärlden!

Lägenheten ligger en trappa upp och har en egen entrédörr. Stort vardagsrum med fönster mot sydväst vilket gör detta till ett härligt ljust rum. Golvet i vardagsrummet är klätt med ekparkett och väggarna är ljusa och neutrala. Utsikten genom fönsterpartiet tecknar sig som en tavla och den stora solsäkra balkongen bjuder på fantastisk sjöutsikt.

I lägenheten finns två rymliga sovrum och köket är renoverat i vita luckor och känns stort och trivsamt med tre fönster vid den rymliga matplatsen. Här ryms gott och väl ett större matbord och en kökssoffa om så önskas. Badrummet som är renoverat med kakel och klinker har badkar med lejontassar, golvvärme, spotlightsbelysning, tvättmaskin och torktumlare.

Vallaskogen är ett mycket barnvänligt område med närhet till naturen och välskötta lekplatser. Härifrån kan barnen själva gå till skolan utan att passera någon trafikerad väg. Ett stenkast bort ligger Storsjön där man gärna badar på den allmänna stranden varma sommardagar. Det finns två förskolor i närheten och Vallaskolan har klasser från F-9. Till Valla centrum är det gångavstånd och där finns en välsorterad matvarubutik. Flera stadsbussar passerar Valla och den närmaste busshållplatsen ligger alldeles i närheten.

Varmt välkommen!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område