Snorres väg 37, Frösön

Slutpris

825 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Snorres väg 37, Frösön (Östersund)

2:a med balkong mot Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 344 kr

Välkommen till en fräsch och trevlig tvårummare med härlig balkong som erbjuder utsikt ner mot Storsjön. Lägenheten är belägen i en välskött förening i lugnt och trivsamt område. Här bor du praktiskt och bekvämt med ett förråd i direkt anslutning till entrén.

En ljus och välkomnande hall med klinkergolv, här erbjuds avhängning av ytterkläder. Hallen förgrenar trivsamt mot lägenhetens samtliga rum. Det trivsamma köket erbjuder gott om skåp och lådor och ovan arbetsbänkarna sitter ett stilrent mosaikkakel, köket erbjuder en lagom stor matplats för 4-6 personer precis framför fönstret. Ett härligt badrum med badkar och här finns förberett för tvättmaskin. Ett socialt vardagsrum med plats för stor soffa och härifrån kommen ni åt den härliga balkongen som erbjuder sjöglimt av Storsjön och sol från tidig förmiddag fram till eftermiddagen. Ett välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng och en praktisk och rymlig klädkammare där man snyggt öppnat upp mot hallen och har gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten är genomgående ljus och stilren och här trivs man.

Inom bekvämt avstånd finner ni skola, välsorterad matvaruaffär, fina närliggande gångstråk, grönområden och bra bussförbindelser in till Östersunds centrum. På gården finns en trevlig lek- och grillplats och föreningen har både samlingslokal och släpvagn som medlemmarna får hyra.

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.