Nävervägen 16, Torvalla

Slutpris

500 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nävervägen 16, Torvalla (Östersund)

Rymlig 4:a med balkong i soligt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  6 039 kr

Välkommen till Nävervägen 16 och en trevlig fyrarummare som behöver lite omtanke. Lägenheten är välplanerad och är perfekt för en barnfamilj! Här finns två fullt utrustade badrum där ena erbjuder wc, tvättställ samt badkar och det andra har wc, tvättställ och dusch. Köket har rikligt med ljus via fönster och dörr ut till den stora balkongen med trätrall. Här njuter du av solen från morgon till tidig eftermiddag. Med burspråk i vardagsrummet får man en annorlunda planlösning och generösa fönsterpartier ger rummet ett härligt ljus. Tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för sängar, skrivbord och garderober. Goda förvaringsmöjligheter med praktisk klädkammare i hallen samt förråd på samma våningsplan. Här har du även ett extra kallförråd som du hittar på gården.

Här har du allt som Torvalla erbjuder inom gångavstånd. Efter bara några minuters promenad är du i Torvalla centrum där det finns både mataffär och pizzeria. Här finns också BVC-mottagning, bibliotek, frisör och fik. På promenadavstånd finns även kyrka med kyrkis för barnen, förskola och grundskolor F-5 samt 6-9 och fritidsgård. Ett centralt läge med bra förbindelser till Östersund centrum. Två busshållplatser som trafikeras med buss 4, 6 och 14. En härlig närhet till naturen med skid-/löparspår. Ta chansen att förvärva en av få fyror i en av Torvallas mest populära och barnvänliga områden!

Välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum 1
Badrum 1
Badrum 2
Badrum 2
Hall
Hall
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Matplats
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Balkong
Balkong

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.