Rådhusgatan 80A, Centralt

Slutpris

1 325 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 80A, Centralt (Östersund)

Stilrent och modernt renoverad lägenhet med fantastisk utsikt över fjäll och sjö! Bredband ingår!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  52 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 353 kr

Välkomna till en lägenhet med mycket bra läge där Östersunds största gym och tågstationen är beläget precis runt knuten och resten av Östersunds serviceutbud finns på bekvämt avstånd. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga, helt utan insyn, med generös takhöjd och ljusinsläpp som tillsammans med den modernt öppna planlösningen skapar en härlig rymd i hela lägenheten. Att ni sedan erbjuds en av stans bästa utsikter över fjäll och sjö från både kök, vardagsrum och balkong gör inte saken sämre.

Hela lägenheten har klassiskt stilrena och moderna ytskikt med enhetliga trägolv från 2016/2017 och vitmålade väggar. Köket med öppen planlösning mot vardagsrummet och utsikten erbjuder gott om förvaring och bänkyta, moderna rostfria vitvaror där frys med ismaskin är en härlig lyx samt en tvättstugedel med tvättmaskin. Ljust och öppet vardagsrum med smart platsbyggd skåpförvaring och genomgående ljusinsläpp från både kök och vardagsrum.

Det renoverade badrummet är helkaklat i stilrena färger och erbjuder duschkabin med massagefunktion, skön golvvärme och vattenburen handdukstork. Även hallen har golvvärme som snabbt torkar blöta skor.

Lägenheten har för sin storlek mycket goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober både i hall och sovrum och fasta väggskåp i vardagsrummet som verkligen gör bostaden komplett.

Bostadsrättsföreningen Iden har en stabil ekonomi och större renoveringar har utförts de senaste åren. Två förråd hör till lägenheten och två tvättstugor finns i föreningen. Här finns även samlingslokal, utemöbler och grönytor där man gärna samlas för att grilla och umgås.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.