Tingsgatan 4B, Odenslund

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tingsgatan 4B, Odenslund (Östersund)

Stor tvårummare med centralt läge

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  3 218 kr

Välkommen till denna mycket trevliga tvårummare i populära HSB Gullvivan där el och bredband ingår i avgiften. Här bor du bekvämt på våning 1 i ett lugnt och lummigt kvarter. Ett stenkast från lägenheten hittar ni café, universitet, gym, pizzeria och till centrum är det gångavstånd. En välplanerad lägenhet där alla rum känns lite rymligare än andra klassiska 2:or. Såväl kök som badrum renoverades 2008 och går i ljusa jordnära toner.

När du stiger in över tröskeln välkomnas du av en väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för byrå och förvaring i en inbyggd garderob. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Sovrummet är stort och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. En stor garderobsvägg med fem garderober erbjuder förvaring och fönstret vetter mot den lugna gatan.
Trivsamt kök med ljus inredning och ovanför bänkskivan i ek sitter ett vitt kakel och gott om förvaring finns i skåp och lådor. Matplats för 4-5 personer samt fönster mot innergården.

Det trivsamma vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Tapet pryder väggarna och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. Härifrån nås den rymliga balkongen med gott om plats för utemöbler.

Hela lägenheten känns väl genomtänkt med bra planlösning och stor trivselfaktor. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening med samlingslokal, övernattningsrum, bastu, träningslokal, bakstuga och ett charmigt lusthus på innergården. Ett stort förråd tillhör lägenheten och ligger i anslutning.

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.