Stenhuggargränd 12

Slutpris

1 050 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stenhuggargränd 12 (Östersund)

Renoverad trerummare med utmärkt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  4 335 kr

Äntligen kan vi erbjuda ett av områdets bästa lägen. Här bor man i lugna och omtyckta kvarter i en av Lugnviks populäraste bostadsrättsföreningar. På de välskötta innergårdarna finns lekplatser och trädgårdsmöbler samt grillplats där både både gamla och unga och kan trivas!

Lägenheten ligger längst in i området på andra våningen med utsikt över ett större grönområde. Under sommarhalvåret skiner solen på balkongen från tidig morgon till sen eftermiddag. Lägenheten är mycket rymlig och välplanerad och stora nya fönster ger generöst med ljusinsläpp i alla rum. Hela lägenheten har nyare ytskikt och är renoverad på ett stilfullt sätt. Köket renoverades 2013 och går i vitt med dekorativt kakel och spotlights under överskåp. Här finns plats för ett matbord med fyra-sex stolar intill det stora köksfönstret som vetter mot innergården. Vardagsrummet är ljust och trivsamt och har gott om plats för både soffa, bokhyllor och tv-möbel. Lägenheten har två rymliga och ljusa sovrum med flertalet garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är även det renoverat 2013 och är utrustat med elgolvvärme, spotlights i tak och förberett för tvättmaskin. Lägenhetsförrådet ligger på mycket bekvämt avstånd vägg i vägg med bostaden.

I föreningen finns tillgång till gym, samlingslokal och övernattningsrum som alla renoveras under december 2013 och början av 2014. Här finns även ett hobbyrum (snickeri) och rum för cykel/barnvagnsförvaring samt tvättstuga.

I närområdet finns skola och förskola, elljusspår/skidspår, fotbollsplan och 300 meter till ”Mötesplats Lugnvik” med pulkabacke och grillplats.
Det är goda kommunikationer från området, busshållplats ligger ca 150m från lägenheten.
Välkommen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område