Karlsviksvägen 6 F, Brunflo

Slutpris

620 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Karlsviksvägen 6 F, Brunflo (Östersund)

Stilren och fräsch tvårumslägenhet med hörnläge härlig balkong - Låg avgift där bredband ingår!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  47 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  2 827 kr

Välkomna till denna ljusa, stilrent renoverade och välplanerade lägenhet där bredband ingår i avgiften. Lägenheten har ett fördelaktigt hörnläge som ger ett mycket generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Det renoverade kök går i modernt svart och vitt och har hög standard som erbjuder både induktionshäll, varmluftsugn och inbyggd diskmaskin. I köket finns även utrymme för en matplats av bra storlek.

Lägenheten har genomgående enhetliga ekgolv och tillsammans med de ljusa moderna ytskikten ger detta ett härligt helhetsintryck och en genomgående trivsam och inbjudande känsla till hela bostaden. Badrummet har fönster som ger rummet ett perfekt ljusinsläpp och är praktiskt utrustat med både tvättmaskin och dusch.

Lägenheten är belägen i stabil förening med god ekonomi som har välrenoverade fastigheter där till exempel både stammar är renoverade och fönster och balkongdörrar har bytts ut.
I källaren i samma hus finns tvättstuga för medlemmarna att nyttja och förråd som medföljer lägenheten. Dessutom har föreningen både, gym, bastu och övernattningslägenhet att erbjuda.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med gångavstånd till både hälsocentral och centrum med flera mataffärer. Stor lekplats, grönområden och närhet till skogsområde. Förskola och skolor finns i närheten. Stor idrottsplats med badhus och hockeyhall. Goda kommunikationer med busshållplats i området.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.