Skolgatan 31A, Söder

Slutpris

1 800 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skolgatan 31A, Söder (Östersund)

Fräsch 4:A i omtyckt förening

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  87 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 760 kr

Äntligen kan vi presentera en 4:A på Skolgatan 31 i populära Brf Rödstjärten. Lägenheten är ljust renoverad med hörnläge, extra ljusinsläpp och en härligt inglasad balkong med kvällssol.

Vad sägs om ett modernt vitt kök med allt som den matlagningsintresserade söker efter och plats finns för matbord där gästerna kan njuta. Ett ljust och trivsamt vardagsrum där soffan för den medvetne passar perfekt i anslutning till den inglasade balkongen där man gärna njuter av kvällssolen. Då lägenheten har hörnläge erbjuder den ett extra fönster som ger lägenheten det lilla extra. Tre ljusa och rymliga sovrum som är härligt tilltalande. Föräldrasovrummet rymmer plats för en njutbar kontinentalsäng och mycket goda utrymmen för kläder finns i den praktiskt inredda klädkammaren. De andra sovrummen har ljusa och härliga ytskikt där barnen kommer att trivas. Lägenhetens hall är mycket välkomnande och här finns en rymlig skjutdörrsgarderob som erbjuder mycket utrymme till förvaring. Badrummet har kaklade väggar och på golvet ligger ett klinkergolv, utöver det trivsamma badrummet finns ett praktiskt WC-rum precis bredvid entrén. Lägenheten ligger i en av Östersund mest omtyckta och välskötta bostadsrättsföreningar, obelånad förening som borgar för låg avgift.

Väljer ni att förvärva denna lägenhet bor ni i lugna kvarter med närhet till matvarubutik, kiosk, restaurang och gym vid Tegelplan. I närheten finns också flertalet dagis, grundskola och fina parkområden. Vill man ta buss finns hållplats på mindre en en minuts promenad. Där trafikerar buss nr 4.
Denna lägenhet måste ses och upplevas, välkommen på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.