Bergsgatan 28, Frösön - Hornsberg

Slutpris

950 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bergsgatan 28, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Rymlig och ljus etta med sovalkov och underbar utsikt - Hiss finns!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Månadsavgift
  2 594 kr

Detta är verkligen en rymlig etta utöver det vanliga med vackert sjönära läge på Frösön, bekvämt belägen dit hissen tar er högst upp i huset. En härlig vindsvåning om hela 50 kvm, med snedtakscharm och stora fönsterpartier som erbjuder vacker utsikt mot Storsjön och generöst ljusinsläpp. Här välkomnas ni av en öppen planlösning från allrum mot kök, hall och sovalkov under snedtak i ena änden. Den som önskar sätter upp en vägg mot sovalkoven och skapar enkelt en mindre tvåa av lägenheten.

Ytterst välplanerat kök med gott om förvaring och mycket bra arbetsytor. Matplats vid fönster med härlig sjöutsikt. Från hallen nås det stora badrummet med badkar och utrymme för egen tvättmaskin för den som önskar. Även mycket praktiskt planerat med förvaring i rymlig klädkammare som nås från hallen.

Här bor ni i mysigt kvarter med närhet till serviceutbud, fina promenadstråk och centrala Östersund. Dessutom finns här en ledig p-plats att hyra för köparen av denna lägenhet.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område