Kyrkgatan 55, Centralt

Slutpris

1 295 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kyrkgatan 55, Centralt (Östersund)

Häftig 1:a med stort loft

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  3 av 4
 • Månadsavgift
  3 268 kr

Nöjet är helt på vår sida när vi med stolthet presenterar en härlig 1:a med loft på en av Östersunds mest eftertraktade adresser! Den anrika fastigheten anno 1902 finns på den välkända adressen Kyrkgatan 55 och Bostadsrättsföreningen Arken anses vara en av de mest välskötta. Trapphuset är en fröjd för ögat och kräftkalaset har man med fördel i det vackra orangeriet på innergården.

Denna häftiga lilla lägenhet är om ca 50m² och är mycket välhållen, den erbjuder upp mot 6 meters fri takhöjd mot loftet där sovrum med praktisk garderobsförvaring finns. Lägenheten ligger bekvämt med bara några steg från hissen och när ni kliver in möter ni en hall med bra förvaringsutrymme i garderober. Härifrån kommer ni åt det kaklade badrummet, allrum med kök och vardagsrumsdel. I det kombinerade allrum med kök umgås ni gärna med gäster och vill ni vara privata tar ni trappan härifrån och upp till loftet. Loftet har snedtak, rymmer plats för dubbelsäng och här finns en rymlig skjutdörrsgarderob. Lägenheten har enhetliga och ljusa ytskikt. Härliga fönster som är en fröjd för ögat och dessa släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Vi säger inte att denna lägenhet är den häftigaste 1:an i Östersund men den ligger i absoluta topp!

Välkommen

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.