Vålådalsgränd 25

Slutpris

525 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vålådalsgränd 25 (Östersund)

Stor tvårummare i nedre Torvalla!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  67 m²
 • Våningsplan
  4 av 6
 • Månadsavgift
  4 017 kr

Trivsam tvårummare med bra läge i området. Bra planlösning med gott om förvaringsutrymmen och trevlig utsikt över landskapet. Ytskikt är renoverade nyligen men kök och badrum har äldre standard.

Entrén välkomnar med två garderober som erbjuder förvaring och gott om plats finns för byrå samt spegel om så önskas. Hallen, vardagsrum, sovrum och kök har delvis fått nya ytskikt. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Fem garderober erbjuder förvaring. Vardagsrummet har ett större fönsterparti som släpper in ljus och gör att rummet känns extra luftigt. Härifrån nås även balkongen som är stor nog att rymma både bord, stolar och krukväxter. Köket har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt en matplats med utsikt mot innergården. Badrummet är utrustat med badkar och förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Brf Tårtan är en stabil förening och det är inte planerat något avgiftshöjning eller större renovering under 2019. I avgiften ingår både bredband och Ip-telefoni. I närområdet finns flera skolor och förskolor och härifrån är det ca 1 km med fina promenadstråk till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall och post finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum. I övrigt finns två tvättstugor, gym, bastu, uthyrningslägenhet och samlingslokal att hyra. Till lägenheten hör ett stort förråd i markplan.

Välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område