Hårdängegatan 14A

Slutpris

1 300 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hårdängegatan 14A (Östersund)

Renoverad tvårummare med utmärkt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  3 171 kr

Välkommen till denna ljusa och modernt renoverade lägenhet på bekvämt gång- och cykelavstånd in till stan! Hela bostaden har ljusa ytskikt och ett vackert enhetligt ekparkettgolv som flyter över en härligt stor yta och återfinns i alla rum. Lägenheten ger ett mycket ljust och luftigt intryck.

Den stora hallen välkomnar med en snygg fondtapet från Svenskt Tenn och plats finns för både hatt- och skohylla. Flertalet garderober med inredning ger goda förvaringsmöjligheter och mittemot sitter en spegelvägg som blir en snygg inredningsdetalj.

Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för soffmöbel med plats för många gäster. Två fönster och en balkongdörr ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder samtidigt på utsikt mot innergården. Balkongen rymmer bord, stolar och krukväxter.

Det smakfulla köket går helt i vitt och har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Här finns allt för den moderne kocken. Matplatsen är placerad intill fönstret och plats finns för ett större matbord.

Lägenhetens sovrum är stort och rymmer dubbelsäng, sängmöbler, byrå och garderob om så önskas. Väggarna är tapetserade i en lugnande grå kulör så i detta sovrum sover man gott.

Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel och vitt klinker samt vit inredning. Det är förberett med el, vatten och avlopp om man vill sätta in tvättmaskin.

På innergården finns uteplats med trädgårdsmöbler. Brf Daggkåpan är en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I huset finns både tvättstuga, cykelförråd och två källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns campus, matvarubutik, café, restaurang och gym. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Ta chansen och bli ägare till denna trivsamma och helrenoverade lägenhet!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område