Skolgatan 2, Centralt

Slutpris

1 400 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skolgatan 2, Centralt (Östersund)

Bostad med spektakulär utsikt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  92 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  5 057 kr

Välkomna till denna lägenhet som har det där lilla extra med fantastisk utsikt över staden, Storsjön och Oviksfjällen samt öppen spis som kommer att kunna ge en den här speciella känslan som ni njuter av beroende på årstiden. Lägenheten behöver lita omtanke men kan bli ett exklusivt drömboende. Lägenheten har fantastiskt ljus från stora fönsterpartier samt balkong med högt läge med för- och eftermiddagssol.

Vardagsrum med generösa fönsterpartier samt utgång till möblerbar balkong där ni kommer att kunna njuta av en makalös utsikt och koppla av med för- och eftermiddagssol. Representativt vardagsrum som har öppen spis och här kan ni med glädje bjuda in både familj och vänner till trevliga sammankomster. Kök med plats för matbord med fönster mot lugn gata. Här kan ni skapa ert drömkök med gott om plats för både matlagning och förvaring. Sovrum med stort fönster mot lugn innergård. Sovrum (2) har unika egenskaper med fönster och egen balkong som har fantastisk utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen. Nyrenoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Rymlig hall. Del av vardagsrummet kan enkelt vid behov göras om och återställas till ytterligare ett sovrum.

Här bor ni i lugnt område bara några kvarter från stadens centrum och puls. I anslutning till bostaden finns en trevlig park och en av de närmaste grannarna är Universitetet.

Fastigheten har nyligen ombildats till bostadsrätter och bostadshusen har senaste året genomgått stora renoveringar med betydande förbättringar. Stambyten har genomförts samt renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av grundmur och fasad. Renovering tvättstuga och övriga utrymmen i källaren. Byte av lägenhetsdörrar samt åtgärder för att förbättra ventilationen.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.