Brogränd 28 B, Karlslund

Slutpris

1 550 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Brogränd 28 B, Karlslund (Östersund)

Smakfullt renoverad 3:a med rofyllt läge i nedre Karlslund

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  73 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  4 499 kr

Välkommen till en ljus, välplanerad och mycket elegant lägenhet – en lägenhet för alla som uppskattar diskret stil och finess. Rofylld omgivning med ypperligt läge i kvarteret såväl som i huset. Bostaden har av nuvarande ägare helrenoverats med varsam hand, genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Redan från första steget in känner du hur lägenheten andas kvalitet.

Till höger från entrén finns ett kapprum, en praktisk avhängningsyta med hyllplan och klädstång som gömmer undan ytterkläder på ett diskret sätt. Intill finns en alldeles egen walk-in-closet, drömmen för dig som gillar ordning och reda.

Till vänster från entrén finner du det renoverade köket. De vita släta luckorna med soft close, den integrerade diskmaskinen samt inbyggd kyl och frys gör att köket har en både funktionell och tidlös design. Till det matchas en vit bänkskiva i laminat med nedsänkt rostfri diskho, väggen upptill pryds av marmorinspirerat kakel. Påkostat med induktionshäll och inbyggd fläkt som smälter in i övrig inredning. Dimmerbelysning och utrymme för matbord med 4 stolar och gör detta till en plats för trivsamma stunder.

Det rymliga och ljusa vardagsrummet med stora fönster och dörr ut till balkongen är den givna platsen för umgänge. Balkongen ligger fint mot söder med bra solläge, en liten oas med fri utsikt mot innergården där äppelträd och björkar snart står i blom.

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, enkelt och smakfullt med andra ord. Inbjudande badkar med massagefunktion gör gott för kropp och själ efter en lång dag. Fint fönster åt öster ger behaglig morgonsol, både ljus och frisk luft. Praktisk och påkostad inredning med ypperlig förvaring.

Lägenhetens två sovrum är båda rymliga och har plats för dubbelsäng. Det ena vetter mot innergården i söder och det andra mot Brogränd i nordväst.

Brogränd är en mycket lugn och rofylld gata omgiven av björkar och mysiga hus. Ett perfekt läge för dig som uppskattar lugnet vid din bostad men endast 5 min promenad till centrum. I närheten finns Östersunds skidstadion med milsvida skidspår som nyttjas såväl sommar som vinter av många Östersundsbor. Björkbackaparken ligger också i närheten och är populär för såväl liten som stor.

Välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område