Stortorget 3, Centrum

Slutpris

1 815 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stortorget 3, Centrum (Östersund)

Centralt med Östersunds lägsta månadsavgift?

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  1 036 kr

Välkommen till denna härliga och välplanerade 2:a på attraktiv adress invid Stortorget i Östersund. Denna lägenhet erbjuder förmodligen en av Östersunds absolut lägsta månadsavgifter då den ingår i en bostadsrättsförening utöver det vanliga. Här erbjuds ni rekordlåg avgift i stabil äkta förening som inkluderar värme, VA, kabel-TV och bredband. Centralt A-läge med två egna garage och gemensamma utrymmen såsom bastu, samlingslokal och gård med möblerad uteplats.

Lägenheten erbjuder en rymlig och modern hall med klinkergolv i anslutning till entrén. Här finns gott om förvaring i stor garderob och hallen förgrenar mot samtliga rum i lägenheten. Ett modernt och helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Lägenhetens kök är ett mindre men mycket välplanerat arbetskök, köket renoverades 2010 och här trivs den matglade kocken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob som erbjuder förvaring. Stort vardagsrum där både soffa, soffbord, matplats och kontorshörna får plats. Denna lägenhet är med sin låga avgift, centrala läge och renoverade skick en mycket förmånlig och långsiktigt trygg bostad som du definitivt inte får missa.
Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område