Höglekardalens Semesterby, Bydalsfjällen

Slutpris

1 900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalens Semesterby, Bydalsfjällen (Åre)

Möblerad lägenhet i toppskick med suveränt ski-in/ski-out läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  69 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  2 019 kr

Välkommen till en fantastiskt trevlig och tilltalande lägenhet med storslagen utsikt och egen uteplats med suveränt solläge! Lägenheten säljs fullt möblerad med stilsäkert valda inventarier som passar de allra flesta i smaken. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som detta förstklassiga boende erbjuder. Här bor ni granne med skidbacken och kan i lugn och ro sitta på den egna uteplatsen och samtidigt hålla ett öga på barnen i backen. Till affär, skidshop och värdshus är det inte mer än några hundra meter och precis utanför entrén återfinner ni en egen parkeringsplats med motorvärmaruttag. Lägenheten har genomgående hög standard med stilrena och enhetliga materialval i neutrala färger.

Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning. De stora fönstrena mot dalgången ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt över fjällvärlden! De 69 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även tre rejäla sovrum, en mindre toalett samt ett helkaklat badrum med både bastu och tvättmaskin. I entrén finns torkskåp och gott om plats för klädavhängning. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén. Det finns goda uthyrningsmöjligheter i Höglekardalen.

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område